Izbor uredništvaVideo

HOROR VIDEO: Migrant nije mogao prihvatiti da ga je djevojka ostavila. Popeo se u stan te krenuo u napad naoružan nožem

Alžirski migrant i kriminalac kojeg država nije uspjela deportirati zbog više zločina popeo se nožem na ljestve u stan kako bi napao bivšu švedsku djevojku.

“Ne želimo vidjeti ovu vrstu zločina u Irskoj. Nijednoj stranoj osobi sa kriminalnim dosjeom nikada ne bi smjeli dopustiti ulazak u zemlju. Svi državljani koji nisu Irci koji su ovdje počinili zločine treba odmah deportirati”, piše na svojoj Facebook stranici Irska Slobodarska Stranka koja je i objavila ovaj potresan video.

Alžirski migrant nije mogao prihvatiti da ga je djevojka Šveđanka ostavila. Podigao ljestve, popeo se u stan u kojem je živjela, te krenuo u napad naoružan kamenom i nožem. Ovaj napad je snimio prijatelj njegove bivše djevojke.

25. svibnja ove godine 26-godišnji Mohammed Amana, državljanin Alžira, napao je Šveđanku u Orreforsu, općina Nybro.

Žena koja je raskinula sa Muhamedom Amanom bila je privremeno kod prijatelja. Migrant ju je potražio, a zatim napao kuhinjskim nožem, o čemu je Samnytt nedavno prijavio.

Ubo me nožem, ubo nožem, velikim nožem za meso, vrišti prijatelj bivše djevojke.

Mohammed: Wallah, ubit ću te!

Pogledajte video:

Mohammed Amana osuđen je na dvije godine zatvora i protjerivanje uz zabranu povratka u Švedsku na deset godina. Ovo je unatoč činjenici da migrant nije prvi put osuđen na protjerivanje.

Međutim, prethodno protjerivanje nikada nije izvršeno, a umjesto toga, Mohammed Amana je ostao i počinio nekoliko novih zločina u zemlji za koje je posljednjih godina osuđen. Ostaje da se vidi da li se vrši novo protjerivanje.

Ima povijest nasilja i već je prekršio nalog za deportaciju.

Izbo je muškarca koji je snimao snimak koji je zadobio teške povrede dok je pokušavao da odbrani ženu.

Napadač je uhvaćen i osuđen na samo 2 godine zatvora. Jadno i slabo.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
Irish Freedom Party

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button