Domovina

Grmoja:”NEĆU ODUSTATI OD INE I RASKRINKAVANJA LOPOVLUKA!”

Saborski zastupnik Nikola Grmoja gostovao je u RTL Danas u kome je komentirao nova saslušanja na Antikorupcijskom vijeću i najnovija saznanja vezano za INA-u.

”Ina je toliko kompleksan problem, koji nije moguće riješiti u nekoliko sjednica Antikorupcijskog vijeća. Očito se godinama potkradala, a to je odgovaralo i hrvatskim političkim elitama, ali i mađarskim, koje su zatvarale oči na krađu kako bi mogle provoditi svoje interese.

Krećemo u snažnu oporbenu ofenzivu u Saboru i tražit ćemo da Sabor zauzme stav kao što ga je zauzeo u arbitraži sa Slovenijom, da dodatak dioničkom ugovoru koji je sklopljen na koruptivan način proglasi ništetnim.

Želimo da Sabor i ova Vlada također daju podršku DORH-u i da napokon postane neovisni hrvatski DORH koji će raditi u korist Republike Hrvatske.” rekao je između ostalog Nikola Grmoja.

Njegovo gostovanje možete pogledati ovdje.

Podsjećamo, u Hrvatskom saboru održana je još jedna sjednica Antikorupcijskog vijeća oko stanja u Ini. Pred Vijećem su svjedočili bivši član Nadzornog odbora Ine Siniša Petrović i Davor Štern.

Predsjednik nacionalnog vijeća Nikola Grmoja još jednom je uputio poziv na saslušanje premijeru Andreju Plenkoviću, bivšem i sadašnjem ministru gospodarstva Tomislavu Ćoriću i Davoru Filipoviću, predsjedniku Nadzornog odbora Ine Damiru Mikuljanu te predsjedniku Hrvatske gospodarske komore Luki Buriloviću.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button