Vjera

Vlč. Zlatko Sudac: „Jesi li ikad rekao svojoj ženi ´hvala ti što si mi dicu rodila?!´“

Vlč. Zlatko Sudac opominje: „Kad si svojoj materi rekao da je voliš?! Kad si svojoj ženi zahvalio za sve što ti čini?! Jesi li joj ikad rekao ´hvala ti što si mi dicu rodila?!´ Kad si svoju dicu zagrlio i reko im da ih voliš, ko otac ili ko mati, da ih ohrabriš?! Ako nisi kad ćeš?! KAD ĆEŠ?! VRIME JE!!! Obitelj na prvo misto! NA PRVO!“

Danas kad je obitelj ugrožena, napadnuta, omalovažavana…danas kad sve „kuva“ u ovom svijetu…kad je sve „BIG BROTHERSKI“ rekao bi naš dragi vlč. Zlatko. Jurimo za novcima, karijerama…dječačkim snovima…u većini slučajeva zbog naših strahova i kompleksa koji su se nakupljali godinama i pri tom zaboravljamo na svoj identitet, na misto odakle smo potekli, na svoju obitelj. To je ono što vlč. Zlatko bez „celofana“ govori svima nama.

Vlč. Zlatko Sudac

Čuvajte sebe ljudi moji, svoja srca!!! Pazi kome otvaraš dušu i kome se povjeravaš. Svi su samo ljudi. ´Ne bacajte biserje pred svinje´. Intimu svoju i Boga svoga u srcu drž!!! Danas je sve ´BIG BROTHERSKI´! NE DAJ, NE DAJ DA TI UĐU U SVETINJE TVOJE! Ne daj, to je između tebe i Boga! Čuvajte se!

Vlč. Zlatko Sudac – VIDEO

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button