Zanimljivosti

Zastupnica Možemo! zaspala na sjednici zagrebačke Skupštine: ‘Kako je domišljata Marta Kiš klupu pretvorila u neudoban krevet’

‘Nadam se da na ovoj sjednici neće biti gradskih zastupnica niti zastupnika koji će zastupničku klupu koristiti kao krevet’, napisao je Goluža

U tijeku je 19. sjednica zagrebačke Gradske skupštine u Staroj gradskoj vijećnici. Iako sjednica nije počela posebno rano, start je zakazan za 9 sati, čini se da su neki na raspravu došli prilično pospani.

Naime, gradska zastupnica Možemo! Marta Kiš viđena je kako ‘ubija oko’ prije sjednice u svojoj klupi.

Iscrpljenost kolegice svojim je mobilnim uređajem ovjekovječio nestranački zastupnik u Skupštini Trpimir Goluža koji je fotografiju objavio na Facebooku pod naslovom ‘Marta, probudi se, Skupština zasjeda’.

“Danas imamo sjednicu Gradske skupštine Grada Zagreba.’

Nadam se da na ovoj sjednici neće biti gradskih zastupnica niti zastupnika koji će zastupničku klupu koristiti kao krevet i koji će umjesto aktivnog sudjelovanja u radu Skupštine vrijeme zasjedanja Skupštine iskoristiti za spavanje.

Fotografija prikazuje gradsku zastupnicu Martu Kiš (MOŽEMO!), magistru edukacije povijesti umjetnosti i profesoricu slavistike, predsjednicu Odbora za nacionalne manjine i članicu Odbora za prostorno uređenje i Odbora za kontrolu, kako je vrlo domišljato skupštinsku klupu pretvorila u neudoban skupštinski krevet”, napisao je Goluža.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button