Domovina

Grmoja: Sandra Benčić konstantno laže i radi u interesu HDZ-a

Saborski zastupnik Nikola Grmoja (Most) kazao je u srijedu da je Možemo inzistirao na tome da se Most isključi iz organizacije zajedničkog prosvjeda oporbe. Riječ je o prosvjedu koji će se održati u subotu na Trgu Sv. Marka. Sandru Benčić je optužio da konstantno laže.

Možemo želi sam sebe profilirati

”Znam da su inzistirali na tome da se nas isključi iz organizacije prosvjeda, očito da oni iz nekog razloga ne žele opće masovno okupljanje. Ne žele sve političke opcije pozvati na jedan antikorupcijski prosvjed nego se konstantno žele osobno profilirati. I još k tome lažu u tu svrhu”, kazao je Grmoja u izjavi za novinare u Saboru.

Ističe da je svaki prosvjed koji se dosad organizirao protiv Vlade Most podržao. Onaj na Trgu bana Jelačića protiv Covid potvrda i prosvjed ispred HDZ na Trgu žrtava fašizma kada je nestala milijarda kuna iz Ine.

Radimir Čačić je dobrodošao na prosvjed, a to odgovara HDZ-u

”Možemo je inzistirao da se nas isključi zbog našeg stava oko ilegalnih migracija, mi svoj nećemo mijenjati. Svaki prosvjed podržavamo, ali na ovome ne možemo biti jer su organizatori odlučili da nama tu nije mjesto”, rekao je Grmoja.

”Prosvjed bi bio puno jači i opasniji za Vladu, a sada samo HDZ može trljati ruke”, dodao je.

Grmoja je podsjetio da je kao predsjednik saborskog Antikorupcijskog vijeća sudjelovao u razotkrivanju niza afera. No sada nije dobrodošao na prosvjed, dok je s druge strane Radimir Čačić (Reformisti) dobrodošao. ”Kome to odgovara – HDZ-u”, zaključio je.

Benčić laže

Optužio je također Benčić da konstantno laže kada tvrdi da je Most vrludao oko teme glavnog državnog odvjetnika Ivana Turudića. Čak laže da je na Odboru za pravosuđe netko kao olakotnu okolnost Turudiću spominjao Stepinca, prenosi HRT.

”Ja sam upravo demantirao da je to razlog zbog kojeg bi Turudić trebao biti dobar kandidat jer bi takvu odluku u demokratskoj državi u jednom montiranom komunističkom procesu trebao donijeti svaki sudac”, izjavio je Grmoja.

Izvor:Narod.hr

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button