Domovina

AKO KRENU TESTIRATI DJECU – OPĆI GRAĐANSKI NEPOSLUH?

MAKNITE SVOJE PRLJAVE RUKE OD DJECE!

Pandemijski marketingaši su prešli granicu. Hoćemo li im dopustiti da vrte milijune na našoj djeci ili ćemo im poručiti – dosta vas je!

Testiranje djece je potpuno suluda namjera za svakoga tko ima “soli u glavi”. Brojne studije o tome govore. Ali stožeraši očito imaju druge motive, a oni su vezani za korona biznis. Naime, planiraju nabaviti čak tri milijuna brzih antigenskih testova. Zamislite koliko će onda puta kopati po osjetljivim nosićima. Zamislite koliko će to koštati. Stožer i Vlada namjeravaju baciti 20 milijuna kuna na testiranje i maltretiranje zdrave djece za koju nisu bile opasne i puno opasnije varijante koronavirusa od omikrona.. Zamislimo što bi se sve za te novce moglo napraviti da poboljša život upravo djece. Prema tome, sve je jasno jer njih vodi pohlepa za novcem. Očito je da netko blizak HDZ-u treba zaraditi lovu na testovima.

Na to možemo i moramo odgovoriti bojkotom, odnosno općim građanskim neposluhom, a to znači ne slati djecu u školu. Koliko dugo? Koliko bude trebalo. Na takav masovan otpor oni nemaju odgovor i morat će odustati. Jedino na što oni računaju jest nejedinstvo roditelja stvaranjem podjela putem medija. Na podjelama se sve ovo i događa. No, sada su djeca u pitanju i tu moramo biti jedinstveni. Vrijeme je da djeci konačno vratimo normalno školovanje i normalno djetinjstvo.

Svima mora biti jasno…Djeca nisu za pokuse, oni su naše blago ovog svijeta….Vidjeli ste već sta se događa u Australiji,Izraelu,Italiji,Austriji,sve dolazi kod nas ako se na vrijeme ne odupremo. Budite sigurni u to…i zato ostanite složni.

CRODEX.NET

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button