Domovina

Grmoja: Nikom nećemo dopustiti da nas preodgaja a posebno da dira u našu djecu!

Nikola Grmoja se ponovno u svojoj objavi osvrnuo na medijeske manipulacije i linč kojem je izvrgnut jer se usudio predložiti ”Antipedofilski zakon”.

”Dragi ljudi, haranga ne prestaje. U tu harangu su se uključio i dio medija pa me optužuju za nekakav linč. Jedini linč kojem trenutno svjedočimo je linč nad slobodom govora i uvjerenja, linč nad nama koji želimo svoju djecu zaštititi i odgajati u skladu s našim uvjerenjima. Moja namjera od koje ne odustajem je zaštiti djecu od pedofila ali i od prerane seksualizacije. Ona se danas nažalost događa preko svih segmenata moderne kulture (modne industrije, filmske, glazbene i gaming industrije). Svjesni smo da će svatko od nas roditelja djecu trebati nekako nekako zaštititi od toga, ali ono za što se možemo izboriti je da barem takvim sadržajima ne budu izloženi u školama i odgojnim ustanovama. Unatoč uvredama kojim sam izložen, nikom nisam i neću uzvratiti istom mjerom. Prema svakom čovjeku neovisno o njegovim stavovima, uvjerenjima i seksualnoj orijentaciji odnosit ćemo se s poštovanjem, ali nikom nećemo dopustiti da nas preodgaja a posebno da dira u našu djecu!

Sloboda govora, sloboda mišljenja, sloboda izbora ali i sloboda da odgajamo našu djecu sukladno našim uvjerenjima! Od slobode odustati nećemo i za nju ćemo se boriti.Džaba vam sav novac, džaba vam i mediji, džaba vam propaganda! Istinu se ne da zaustaviti, ona se probija kroz svu maglu i tamu laži! Upamtite, slobodna čovjeka se ne može slomiti, i slobodan čovjek nikad ne prigiba koljena!” navodi Grmoja u svojoj objavi.

Ovo postaje svojevrsni referendum u kojem smjeru će Hrvatska ići – lijevoliberalno ili će ići prema tradicionalnim civilizacijskim vrijednostima ?

Crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button