Izbor uredništva

Foto: Trans-vijećnik Možemo smješten je u muški zatvor u Zambiji

Noah Kraljević, nekad Dalija Pintarić, rođen kao žena, za kojeg se navodi da je “promijenio spol”, inače trans-vijećnik stranke Možemo u Zagrebu, kojeg određeni mediji danas predstavljaju kao “aktivista za ljudska prava”, nalazi se u Zambiji u muškom zatvoru. Pokazuju to snimke hrvatskog medija.

Kamere Dnevnika Nove TV snimile su Hrvate optužene za trgovinu djecom u zatvorskom dvorištu. Na snimci su vidljivi muškarci iz Hrvatske, među kojima je i trans-vijećnik Možemo.

Noah je razmišljao o rekonstrukciji muškog spolnog organa

Dalija Pintarić je prvotno bila lezbijka, a zatim je odlučila napraviti tzv. “operaciju spola” te “postati muško”, stoga je promijenio ime u Noah Pintarić, a zatim u Noah Kraljević.

Noah je inače u intervjuu za Vox Feminae kazao da je od ranog djetinjstva pokazivao više odlike muške spolne uloge, nego ženske.

“Tijekom puberteta sam prihvatio lezbijski identitet i u njemu sam se osjećao ugodno neko vrijeme, međutim taj osjećaj krivog spola i rodne uloge nikada nije nestao. S navršenih 34 godine sam se konačno odlučio za tranziciju”, dodao je otkrivši da je razmišljao “o rekonstrukciji muškog spolnog organa, no nakon istraživanja, promišljanja i konzultacije s psihijatrom zaključio smo da mi to nije potrebno da imam ispunjen i kvalitetan seksualan život”.

Na korak do obrane sa slobode?

Sudski postupak u Zambiji traje, a iduće je ročište u ponedjeljak.

Podsjetimo, uhićena su sljedeća četiri para: Damir Magić, elektrotehničar i Nadica Magić, profesorica kemije, Zoran Subošić, gitarist Hladnog piva i Azra Imamović Subošić, službenica Ustavnog suda RH, veterinar Ladislav Peršić i njegova supruga Aleksandra Peršić, vlasnica obrta za njegu kućnih ljubimaca te Noah Kraljević i Ivona Kraljević, koja radi u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Na korak su do izlaska na slobodu, ali pritvorenim Hrvatima ispunjenje zambijskih uvjeta ide sporije od očekivanog. Od njih se traži reguliranje boravišta i produljenje vize, koju svatko od njih mora platiti po 1000 dolara. Jamčevinu od po 1000 dolara su uplatili te su pronašli i 16 zambijskih državljana kao jamstvo.

Izvor: narod.hr

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button