Izbor uredništvaVideo

Ekskluzivno: Hrvatska vlada razmatra ukidanje covid potvrda?

Počeli su se lagano presvlačiti kaputi. Hrebak u Otvorenom kaže da je na sastanku vladajuće većine predložio ukidanje covid potvrda. A prije malo više od mjesec dana u Saboru je upravo Hrebak govorio da je naš referendum o ukidanju covid potvrda parazitiranje na mrtvima, piše u svojoj novoj Facebook objavi Nikola Grmoja.

I ne samo to, likovao je da referendum neće uspjeti. Hrebak je tada tvrdio da je Zekanović svojim napadom na nas zabio kolac u srce narodnog referenduma. Tada sam Hrebaku rekao da će referendum uspjeti, a da je on svojim istupom zapravo samo razotkrio pozadinu Zekanovićeva napada koji nije imao za cilj pozvati ljude na cijepljenje nego po Plenkovićevom nalogu kao i Hrebak pokušati minirati referendum.

Dragi ljudi, nije Hrebak jedini koji će pokušati promijeniti kaput. Oni nemaju druge nego pronaći izlaznu strategiju posebno nakon što im je narod potpisima rekao što misli i o covid potvrdama i o njihovom kompromitiranom Stožeru. Ali džaba im presvlačenje kaputa, sve je zapisano što su govorili! Ne samo ovi iz vladajuće većine nego i SDP i Možemo koji su stali uz Stožer i uz HDZ. Nismo zaboravili i nećemo dati da se zaboravi!

Hrvatski narod je rekao svoje odavno

Hrvatska vlada razmatra ukidanje covid potvrda
www.crodex.net
Slika govori više od tisuću riječi

Sada samo čekamo što će reći glavni hrvatski epidemiolozi Mojmira Pastorčić i Zoran Šprajc.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button