Domovina

Dr. sc. Lauc: ‘Mjere su izmišljotina kineske komunističke partije koje su trolovi nametnuli Italiji’

Prof. dr. sc. Gordan Lauc, profesor biokemije i molekularne biologije te bivši član Znanstvenog savjeta Vlade za pandemiju korone, komentirao je kako su zapravo nastale mjere i zašto su se donedavno nametale, iako je bilo jasno da nemaju nikakvog dobro već čak lošeg učinka.

U nastavku prenosimo njegov komentar:

“„Mjere“ koje su brojne vlade nametale u pandemiji nisu postojale niti u jednom udžbeniku epidemiologije. Naprosto nikome normalnome ne bi palo na pamet nametati stvari koje rade daleko veću štetu od koristi. Mjere su izmišljotina kineske komunističke partije koju su onda njihovi trolovi nametnuli Italiji šireći strah po društvenim mrežama (lažiranim filmićima i sl.).

Nakon toga su se u priču uključili iskompleksirani znanstvenici i stručnjaci

Nakon toga su se u priču uključili iskompleksirani znanstvenici i stručnjaci koji nisu mogli priznati da su pogriješili, a što je odmah iskoristila industrija pandemije i pretvorila ih u svoje lobiste koji su za male, ili nikakve novce industriji pandemije osiguravali ogroman profit od testova, zaštitne opreme, dezinficijensa, cjepiva, lijekova. Većina tih lobista nije otvoreno deklarirala podršku koju imaju od industrije pandemije, što je sve njih pretvorilo u jednu veliku pandemijsku mafiju.

Najveće žrtve te mafije su djeca i mladi, mada sada kroz globalnu krizu i inflaciju i mnogi drugi postaju žrtve te gluposti i pohlepe…

The Economist donosi vrlo jasnu sliku kataklizmičke štete koje smo svi mi zajedno nanijeli djeci. Nažalost oni koji su takve stvari predlagali i za njih lobirali i dalje su vrlo aktivni u medijskom prostoru, što je nedopustivo.
Jasno mi je da mediji moraju od nečega živjeti, no i novinari, urednici i vlasnici medija ipak imaju savjest i nadam se da će ti zlotvori sve manje i manje imati prilike javno lobirati za svoje poslodavce na štetu svih nas”, objavio je dr. sc. Lauc te podijelio link na članak The Economista pod naslovom: “Gubitak učenja zbog Covida je globalna katastrofa . Milijuni djece još uvijek ne idu u školu. Troškovi se gomilaju”.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button