Izbor uredništva

Dr. Markić odgovorila novinaru Slobodne koji je “pljuvao” po izborniku Daliću

I dok se gotovo svi svjetski mediji dive s potpunim pravom njezinom izborniku i svim nogometašima, slave hrvatsku nogometnu reprezentaciju zbog njezinih fenomenalnih i kontinuiranih uspjeha od 1998. do danas, ističu njihovu upornost, ogromni trud, mentalnu snagu, fenomenalnu izvedbu na terenu, u Hrvatskoj postoje neki novinari koji – ne vide dobro.

Tako je novinar Slobodne Dalmacije Ivica Ivanišević u petak, 9. prosinca 2022., napisao tekst pod naslovom: “Zlatko Dalić je slučajno postao izbornik i još slučajnije je to i danas. A svi se boje izgovoriti bjelodano – naprosto smo miljenici sreće.”

Na ovakve izjave, dan nakon pobjede nad Brazilom, čovjek se može samo dobro nasmijati.

U tekstu Ivanišević navodi ono što njega osobno najviše smeta, a to su hrvatski branitelji i Katolička crkva. Također mu smetaju i uspjesi Vatrenih pa je udario po onome koji je najzaslužniji za to, po izborniku Daliću.

Dr. Željka Markić, predsjednica Udruge „U ime obitelji”, komentirala je Ivaniševićev tekst u FB objavi:

Dok je Ivanišević, novinar SD-a, na dan ključne utakmice protiv Brazila, kako su mnogi to doživjeli, rigao mržnju prema Hrvatskoj i Hrvatima – sva tri stupa hrvatskog društva, kako je on sam nazvao branitelje, Katoličku Crkvu i nogometnu reprezentaciju – radili su ono što znaju najbolje.

Vjernici su od prvih zornica molili i zahvaljivali za Vatrene. Branitelji su vatreno navijali za zemlju koju su stvorili svojom žrtvom i hrabrošću, a reprezentacija se pod vodstvom Dalića i Modrića – ne odustajući borila do kraja – i pobijedila.

Siroti Ivanišević – kome sada objašnjava ”slučajnost Dalića” i “sreću Vatrenih”? Ili bilo što drugo u životu? 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷 — osjećam se ponosno.

Izvor: narod.hr

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button