Domovina

Dokle će udbaš Ivan Fumić širiti mržnju oko sebe?

Uz Milorada Pupovca, Srbina po zanimanju, Ivan Fumić je najveće zlo. Bivši Udbaš, pionir u II. svjetskom ratu, čovjek koji je već odavno trebao biti onkraj brave zbog svojih nedjelja u vrijeme komunizma, neprestano napada hrvatske branitelja, Domovinski rat i sve što je hrvatsko. Na taj način skreće pozornost na druge teme. Nada se da ga nitko, pa ni njegova djeca, ne će pitati: Tata, što si radio u ratu?

No, ovaj komunistički zločinac je primjer kako se u slobodnoj, samostalnoj i neovisnoj hrvatskoj državi može blatiti sve i svakoga, a da se zbog toga ne odgovara. Možete li zamisliti dok je taj i takav Fumić u vrijeme Brozova režima bio sudac da je netko rekao nešto protiv Tita, komunističke partije ili partizana? Prvi bi ga baš on osudio, ako treba i bez dokaza i bez suđenja, kako su baš on i njemu slični radili. Čuveni čuvar ”tekovina komunističke antifašističke borbe”,i u suverenoj i samostalnoj Hrvatskoj pod krinkom antifašizma nastavlja širiti komunističku propagandu. Fumić je prema svjedočenju Josipa Barišića po zatvorima i mučionama „vlastoručno obrađivao“ uhićenike: pendrekom i štangama im lomio kosti, izbijao bubrege, zube, kopao oči i sve što je trebalo da se iskorijeni ”ustaška guja”.

Međutim, Fumić je dokaz da su u Hrvatskoj i dalje „na vlasti“ njegovi suborci, partizanske vodonoše i ljudi koji su Domovinski rat proveli u podrumu, čekajući što će se dogoditi. Sada, više od 30 godina od srpske i ine agresije dižu glave, predstavljaju se kao demokrate i antifašisti, a ustvari su najobičniji šljam.

Bivši Udbaš sada priča kako nikada nije propagirao mržnju a neprestano, čim se pojavi, širi mržnju i smrad oko sebe.

Pogledajte kako je u Brezovici Ivan Fumić prostački vrijeđao i psovao majku dr. Igoru Peternelu !

Ima li većeg i značajnijeg „antifašiste – komuniste“ od Ivana Fumića, koji se neprestano hrani mržnjom i koji mrzi Hrvatsku možda više i od samih srpskih četnika?

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button