Izbor uredništva

Bakić:”Oštromjeraški znanstvenici teški neznalice i analfabeti”

Nenad Bakić je jedna od ključnih osoba kojima možemo zahvaliti što u Hrvatskoj nikada nismo imali sumanute mjere kakve su imali u većini EU država i poznat je kao oštar kritičar ”znanstvenika i stručnjaka” koji su tražili upravo takve mjere.

U svojim objavama na društvenim mrežama svakodnevno razotkriva njihovo djelovanje i ne dopušta nam da zaboravimo gdje su nas sa svojim djelovanjem doveli odnosno, gdje su nas mogli dovesti da su imali još veći utjecaj na Vladu RH. U nastavku donosimo objavu koja razotkriva nedosljednost i neznanje jednog od najeksponiranijih oštromjeraških znanstvenika:

”Ljudima je ponekad teško pojmiti koliko NE ZNAJU znanstvenici iz raznih polja koji lažno predstavljaju kao ‘stručnjake’ za epidemiologiju i koji su tako lažno predstavljeni djelovali kao aktivisti (a ne znanstvenici) i zahtijevali za nas iz svojih jazbina u inozemstvu locdkown, najoštrije mjere, zatvaranje škola, maske, potvrde, obavezno cijepljenje, cijepljene djece i zastrašivali te tako uzrokovali puno smrti i ljudske patnje.

Evo primjerice samo zadnjih dana što lupeta Lockdown Luka – Snoopy, pogledajte:

1. I dalje je za obavezno cijepljenje (‘mandat’), već to pokazuje da ne razumije ništa.

2. Zašto? Jer ga zanima zero-covid strategija (eradikacija – potpuno iskorijevanje ovog virusa).

3. Ne razumije pojam imuniteta krda, misli da on može biti ‘nepotpun’. Imunitet krda je svojstvo koje se ima ili nema, kad se ima, onda je R<1 i epidemija se gasi. Kao trudnoća, ili si trudna ili ne, nema ‘nepotpune trudnoće’. Znači Luka je i analfabet, ne samo neznalica.

4. Lukica misli da se cijepljenjem može doseći imunitet krda koji nije ‘nedorečeni’ (?!) – izgleda da uopće ne prati vijesti i ne vidi da se virus širi i kroz cijepljene. Recimo nije primijeti ogromne valove zaraze u potpuno cijepljenom Portugalu ili njegovoj Njemačkoj. Baš nevjerojatno.

Evo, ove koncepte zna ‘baš svaka budala’, svatko tko se imalo informirao o ovoj pandemiji. No naš Lukica ne zna. Što ga ne spriječava da za nas ovdje iz svoje jazbine traži radikalne društvene intervencije. A radikalna rješenja traže radikalno jake argumente, koje ovaj nema, i s obzirom na razinu neznanja, i ne može imati. Uvjerite se dodatno i zabavite na linku u prvom komentaru.

p.s. A možda Lukica nije baš takav neznalica, možda samo promovira cjepivo. Ali opet, i kad promoviraš, paziš da ispadneš smiješan… što nas vraća na početak, možda je oboje?” napisao je Bakić .

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button