Zanimljivosti

Čekamo Šprajca da kaže ”da svaka budala zna” da cjepivo ne štiti od zaraze

Sve je više službenih izvješća koje potvrđuju da cjepivo gotovo uopće ne štiti od širenja zaraze Covid 19 a samim time su i covid potvrde iznimno štetne. Na ovo već nekoliko mjeseci upozorava znanstvenik Gordan Lauc ali očito naš Stožer i Vlada čekaju potvrdu i ”TV komedijaša” Šprajca da ukine besmislene i iznimno štetne covid potvrde.

”Sjećate li se medijske halabuke kada sam polovinom listopada javno rekao da cjepiva loše štite od zaraze. Čak su i Vladu natjerali da to demantira. Nisu prošla niti tri mjeseca i sada je to da cjepiva loše štite od zaraze službeni stav CDC-a, pa to valjda „zna i svaka budala“ (kako je to lijepo formulirao naš poznati TV-komedijaš). Tada sam rekao i da su covid-potvrde štetne, a u bolnicama i iznimno opasne, jer će izostanak testiranja cijepljenog osoblja rezultirati zarazom brojnih pacijenata hospitaliziranih zbog drugih bolesti.

To još uvijek nije postao službeni stav, no kako širom svijeta jasno vidimo da su zbog covid-potvrda cijepljeni češće zaraženi omikronom od necijepljenih, vrlo brzo će i svaka budala znati da su covid-potvrde štetne i da pridonose širenju epidemije. Nadam se da naša Vlada neće čekati da im Šprajc to poruči i da će opasne i štetne covid-potvrde ukinuti odmah.” napisao je Gordan Lauc na svom Facebook profilu.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button