Domovina

BUJANEC: NAJGLUPLJI NEK’ IM VJERUJU I DALJE

NAJGLUPLJI NEK’ IM VJERUJU I DALJE: Prije samo tri tjedna obećavali su da standard u Hrvatskoj neće pasti, a cijene neće rasti?! Stigao je euro na kotačima…

‘LADY D’ MINISTAR I PLEN KIM-UN TRAŽE KRIVCE NA SVE STRANE: Kriv je samo onaj tko nam je uzeo kunu i nametnuo euro – i nitko više!

Tijekom kampanje ‘euro na kotačima’ Plen Kim-un se kleo u to da standard građana, nakon uvođenja eura – “neće pasti”… Bilo je to prije samo tri tjedna. I pao je!

Drug Davor, koji je toliko nebitan da ga mnogi zovu Damir, a Velikog vodu ne smije pobijediti u košarci jer bi ostao bez fotelje – obećavao je da cijene nakon prelaska na euro “sigurno neće porasti”… I to je bilo prije samo tri tjedna. A cijene su sada otišle u nebo!

I sad su im za sve krivi trgovci, a savjete ‘Lady D’ ministru daje – trgovac! Zapravo, ‘genije’ koji je zbog udara inflacije na građane već osmislio zamrzavanje cijena jednog pileta, nakon čega su njegovi bivši kolege, a sada ‘zli’ trgovci – samo razdijelili pile na slasne komade i nastavili s prodajom po višim cijenama… Bravo ‘pametni’, mogao bi kod Puljka – nakon što te Veliki vođa baci u nemilost!

Imali su eurozonci i svog ZEKANovića koji je s tzv. suverenistima skupljao fejk potpise za fejk referendum – i tobože pokušao obraniti hrvatsku kunu… Fejkeri nisu uspjeli prikupiti ni približno dovoljan broj potpisa za referendum – pa su javnost obmanjivali lažnom brojkom i na kraju “zapalili” potpise!

Nakon toga je ZEKANović zapalio iz “suverenista” i postao PRODANović

A Veliki vođa ga je nagradio, pored ostaloga – i zbog toga što je kontaminirao referendumsku inicijativu, prevario narod i omogućio nametanje briselske kvazi-valute, bez osobitog otpora Hrvata.

Na kraju; jugosi poput ‘drukera’ koji iskače iz analitičke paštete, raznih dežulovićevaca i babićevaca – likuju. Za njih je kuna ionako oduvijek bila samo i jedino – “ustaška” valuta, koju treba ukinuti. Međutim, dok god je postojala, zahvaljujući njoj su jedni dosljedno parazitirali na proračunu, a drugi su ga jednostavno – pljačkali.

Za milijunske iznose i bez kazne! Kuna babićevcima nije bila baš toliko “ustaška” kada je trebalo petljati s izvlačenjem milijuna preko student-servisa i na razne druge načine mažnjavati hrvatsku lovu pa je potom spremati u Vijetnam… Nije to bila “ustaška” kuna ni kada se za milost u strahu od bajbuka, molilo druga Ostoju Rankovića i notornog Mlađu iz DORH-a!

ZAKLJUČAK IMA VEZE S ILUSTRACIJOM: Najgluplji su ipak oni koji vjeruju lošim slugama loših gospodara!

Izvor: Velimir Bujanec/Facebook

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button