Humor

Breaking news: Željko i Šefik panično pokušavaju iznajmiti 4 pedaline u Neumu kako bi pokušali srušiti Pelješki most!

Pelješki most je trebao povezati hrvatski teritorij, čak je i Europska unija bila spremna to financirati, ali su Željko, Šefik, a prije svega Bakir, odlučno rekli NE!

U današnjem “Slobodnom udarcu” osvrćemo se na sjajne uspjehe bošnjačke politike u prethodnom periodu. Za to su najviše zaslužni Željko, Šefik i Bakir.

– Prigodnim programom, danas je službeno obilježeno neotvaranje Pelješog mosta. U okviru svečanog programa danas Pelješkim mostom nije prošla Nevera Mate Rimca kao prvi automobil koji se provozao mostom. Nije mu niti Niko Pulić, trostruki europski automobilistički prvak, uspio poći u susret s druge strane mosta, niti je most otvoren za automobile i prolaznike.

Željela je Hrvatska povezati svoj teritorij. Čak je i Europska unija bila spremna tofinancirati, ali su Komšić, Džaferović, a prije svega Izetbegović, odlučno rekli NE!

Kompletan komentar pogledajte u videu OVDJE

Pelješki most je ipak sagrađen. Što sad?

Po pojedinim sigurnosnim dojavama Džaferović i Komšić panično pokušavaju iznajmiti 4 pedaline u Neumu kako bi ga pokušali srušiti. Po istom izvoru plan je da Željko i Šefik voze bočne pedaline. Tako bi odvukli pažnju na bokove. S druge strane bi Zahiragić i Kurtčehajić pokušali toliko brzo napedalat da udarcem u stup sruše most.

Po istim izvorima Suljagić i Bajrović su zauzeli busiju kod hotela Sunce da ih vraćaju ako se predomisle u svojoj misiji.

Problem im je što je špica sezone pa su sve pedaline u Neumu iznajmljene

Naš nam je izvor potvrdio da je prvotni plan bio da se iznajme zelene pedaline. Međutim zelenih pedalina nije bilo u ponudi, bile su jedino žute uz malu nijansu zelene boje. U međuvremenu, dok su se Željko, Šefik i Bakir smislili i ove pedaline u Neumu su iznajmljene.

Naravno jer je špica sezone.

Pratimo daljnji razvoj događaja.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
Avaz

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button