DomovinaVideo

Evo što je prije više od 30 godina govorio zločinac Milošević a što danas govori Željko Komšić

Devedesetih godina prošlog stoljeća srbijanski krvnik Slobodan Milošević zalagao se za građansko uređenje Jugoslavije, za princip jedan čovjek jedan glas.

Taj unitaristički koncept Milošević je prije 30 godina pokušao i silom nametnuti. Tako bi osigurao dominaciju najbrojnijeg naroda u Jugoslaviji- Srba, rezultirao je krvavim raspadom bivše federalne i višenacionalne države.

– Mi inzistiramo da se u centar političkog sistema stavi čovjek i građanin. Ne pripadnik pojedine republike ili pripadnik pojedine nacionalnosti. Ovo je govorio Milošević. Onk je kao i Bošnjaci danas instalirao svoje poslušnike u jugoslovenskim federalnim jedinicama Kosovu, Vojvodini, Crnoj Gori i u federalnim organima.

Milošević je tako nametnuo Roma Sejdu Bajramovića da predstavlja Albance s Kosova u Predsjedništvu SFRJ.

Nevjerojatna je podudarnost onog što je prije više od 30 godina govorio zločinac Milošević i onog što danas govori Željko Komšić. Željko Komšić je obični sluga sluga velikobošnjačke hegemonističke politike, podsjeća Hrvatski Medijski Servis.

-Meni je najjednostavnije izaći i primijeniti modele koji su već testirani postoje u demokratskim državama zapadne Europe. To je model građanskog. Tu umjesto kolektiviteta koji je u centru uređenja i društvenog života u jednoj zemlji vi uvodite pojedinca kao centar tog ustavnog sistema, centar društva.

Ovo je izjavio za sarajevsku Face tv Željko Komšić, ovovremeni Sejdo Bajramović, i sljedbenik hegemonističkog narativa i politike zločinca Miloševića.

Na isti način na koji je Milošević “branio” višenacionalnu Jugoslaviju, danas politički janjičar Željko Komšić i ini bošnjački lideri “brane” “Jugoslaviju u malom”. Tako naime mnogi danasi nazivaju Bosnu i Hercegovinu.

Izvor: HMS

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button