Crna kronikaNogomet

Brat Diega Maradone umro u 52. godini –od srčanog napada!

Nakon što je prošle godine umro legendarni Diego Maradona od problema sa srcem, danas svjetski mediji javljaju o smrti njegovog mlađeg brata Huga. On je također umro od srčanog udara, u 52 godini. Bilo kakva eventualna veza sa cjepivima, se naravno, ne spominje.

Hugo Maradona, mlađi brat argentinske nogometne legende Diega, preminuo je od srčanog udara u 52. godini. Hugo je doživio kobni napad u svom domu u Napulju, gradu u kojem je Diego igrao na vrhuncu svoje karijere i gdje je Hugo igrao kao junior, u utorak oko 11.50 sati, piše guardian.ng.

Vijest dolazi samo 13 mjeseci nakon što je srčani zastoj ubio Diega – argentinskog heroja Svjetskog prvenstva i jednog od najvećih koji je ikada igrao ovu igru ​​– koji je umro u Argentini u studenom 2020. u dobi od 60 godina.

Hugo je prije samo mjesec dana viđen na stadionu Maradona u Napulju kako bi sudjelovao na ceremoniji u spomen na svog pokojnog brata i nogometnu legendu.

Brat Diega Maradone umro u 52. godini – također od srčanog napada www.crodex.net
Hugo Maradona umro je od srčanog udara u 52. godini života.

Iza sebe je ostavio suprugu Paolu Morru, s kojom se vjenčao 2016. godine i troje djece.

Najmlađi od braće Maradona – ostali su bili Diego i Raul – Hugo je također bio strastveni nogometaš i potpisao je kao junior za Napoli sa 18 godina 1987. godine.

Ali za razliku od svog brata, koji je svoje najbolje godine proveo u Napoliju i koji je u gradu Napulju cijenjen kao sveta osoba, Hugo je brzo posuđen Ascoliju.

Dana 20. rujna 1987., dva brata su igrala jedan protiv drugog, a Diegov Napoli je pobijedio 2-1.

Hugo, koji je bio zvijezda argentinske momčadi na inauguracijskom FIFA-inom Svjetskom prvenstvu za mlade do 16 godina 1985., preteča današnjeg FIFA U-17 Svjetskog prvenstva, nastavio je igrati u nižim ligama u Španjolskoj, Austriji i Venezueli prije nego što je završio svoju igračku karijeru u Japanu krajem 1990-ih.

Nakon toga se okrenuo trenerskom poslu, a bio je uključen u niz omladinskih akademija.

Doista, srčani zastoji i iznenadne smrti u nogometu su se događali i ranije, ali su do početka masovnog cijepljenja protiv COVIDA u 2021. godini bile iznimno rijetke pojave. Naravno, nema nigdje niti spomena o jednoj ili dvije primljene injekcije cjepiva protiv COVIDA kao mogućem uzroku… O tome smo više pisali OVDJE I OVDJE.

Bivši engleski napadač Trevor Sinclair otvoreno je upitao jesu li kriva cjepiva, nakon čega je odmah bio utišan. I drugi su to učinili, o čemu smo pisali OVDJE.

Pametnome dosta…

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button