Crna kronikaNogometVideo

ALARMANTNO! Od srčanog udara umro još jedan nogometaš!!!

ALARMANTNO!!!Reprezentativac Omana Mukhaled Al-Raqadi preminuo je u 29. godini od posljedica srčanog udara nakon što se srušio tijekom zagrijavanja pred početak utakmice između njegovog kluba Muscata i Al Suwaiqa u okviru domaćeg prvenstva.

Službene osobe, igrači i dužnosnici oba kluba bili su vidno šokirani te su u suzama pratili tragični događaj na utakmici koja je prekinuta i prije samog početka. Al-Raqadi je odmah prevezen u bolnicu, ali je preminuo nekoliko sati nakon dolaska, što je potvrdio i njegov klub.

“S našim srcima punim vjere, prihvaćajući Božju volju, rukovodstvo Muscat Sport Cluba i sve njegove podružnice izražavaju iskrenu sućut Al-Raqadiovoj obitelji”, navodi se u priopćenju.

VIDEO – ALARMANTNO! Od posljedica srčanog udara umro još jedan reprezentativac

Smrt Mukhaleda Al-Raqadija ponovo je upalila brojne alarme jer je sve veći broj nogometaša koji se suočavaju sa srčanim problemima.

ALARMANTNO!!! Reprezentativac Omana Mukhaled Al-Raqadi preminuo je u 29. godini od posljedica srčanog udara www.crodex.net
ALARMANTNO!!! Reprezentativac Omana Mukhaled Al-Raqadi preminuo je nakon što se srušio tijekom zagrijavanja pred početak utakmice.

Imena i slučajevi poput Sergia Agüera, Piotra Zielinskog ili Marina Čačića šokirali su ljubitelje nogometa koji se pitaju kako se srčani udari događaju kod nogometaša koji su na stalnim kontrolama.

Porast broja ovakvih slučajeva i kontekst pandemije u kojem su se pojavili, doveli su do očitih pitanja jesu li ove nuspojave povezane s cjepivima protiv Covida-19 i samog Covida-19. Bivši engleski napadač Trevor Sinclair otvoreno je upitao jesu li kriva cjepiva, nakon čega je odmah bio utišan. I drugi su to učinili, o čemu smo pisali OVDJE.

Doista, srčani zastoji i iznenadne smrti u nogometu su se događali i ranije, ali su do početka masovnog cijepljenja protiv COVIDA u 2021. godini bile iznimno rijetke pojave. Naravno, nema nigdje niti spomena o jednoj ili dvije primljene injekcije cjepiva protiv COVIDA kao mogućem uzroku…

No, poznato je da je među nogometašima prve lige potpuno cijepljeno 68% igrača, i još 13% s najmanje jednom dozom, dakle 81% igrača je primilo najmanje jedno cjepivo protiv COVIDA-19, o čemu smo više pisali OVDJE.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button