Crna kronikaNogometVideo

ALARMANTNO! Već treći igrač u tjedan dana napušta teren zbog bolova u prsima

ALARMANTNO!!! Francuski profesionalni nogometaš morao je napustiti igralište nakon samo 30 minuta u utorak navečer, postavši treći u razmaku od tjedan dana koji je doživio jake bolove u prsima i nedostatak daha.

Martin Terrier iz Ligue 1 kluba Rennes viđen je kako se hvata za prsa, nesposoban da nastavi s igrom nakon samo pola sata utakmice protiv Nice, što je potaknulo još više sugestija da je mnoštvo igrača koji pate od takvih okršaja moglo biti povezano s uzimanjem cjepiva protiv COVID-a.

ALARMANTNO…

Alarmantno! Već treći igrač u tjedan dana napušta teren zbog bolova u prsima. www.crodex.net

Prije samo tjedan dana Terrier je zabio tri gola u jednoj utakmici i izgledao je nezaustavljivo.Onda se u utorak navečer dogodilo ovo: Za vikend je igrač Manchester Uniteda Victor Lindelof bio prisiljen napustiti teren zbog poteškoća s disanjem.

Osim toga, veznjak Napolija Piotr Zielinski( 27), dobio je zamjenu, jer je imao problema s disanjem tijekom utakmice u Italiji.

Kao što smo primijetili prošlog tjedna, mediji su odgovorili na nedavni niz visokoprofiliranih nogometaša koji su iznenada kolabirali zbog srčanih problema usred utakmica zaključivši da je to samo “slučajnost”.Tijekom sada viralnog podcasta s Joeom Roganom, dr. Peter McCullough upozorio je da bi kolabiranje nogometaša moglo biti povezano s miokarditisom izazvanim cjepivom. O kolapsima nogometaša na travnjacima smo više pisali OVDJE i OVDJE.

McCullough je upozorio da je miokarditis postao barem 50% češći nego što su predviđali američki ‘stručnjaci za javno zdravstvo’. Kardiolog je dodao da je vjerojatnije da će djeca u dobi od 12 do 17 godina nakon uzimanja cjepiva biti hospitalizirana s miokarditisom nego zaraziti sam virus.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
zerohedge.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button