Izbor uredništva

Bez ”mainstream” medija Covid totalitarizam ne bi bio moguć! Hoće li itko odgovarati za ogromnu štetu koju su nam nanijeli?

Svojevremeno je Karolina Vidović Krišto prozvala mainstream medije da su ”megafoni laži” koji ne dopuštaju istraživanje istine i da prikrivaju afere. U pandemiji COVID-a,kao nikada do sada se mainstraem mediji nisu toliko razotkrili i potvrdili navedenu tezu . U biti su desna ruka vladajućima i pretvorili su se u PR stožera i farmaceutskih korporacija o čemu smo već dosta puta  pisali. PODSJEĆAMO NA SLUČAJ kada je premijer Plenković početkom epidemije Covid pozvao urednike svih glavnih medija i ”dogovorio” način izvještavanja o pandemiji Covid 19 koji odgovara vladajućima. Ili kada je na konferenciji za novinare na kojoj je predstavljen plan za cijepljenje, dijelio lekcije novinarima i medijima o tome kako bi trebala izgledati uređivačka politika njihovih medija u kampanji cijepljenja.

Na 4. obljetnicu početka covid plandemije u tzv. ”mainstream” medijima sada možemo čitati ”šaljive” tekstove o svim ludostima koje su nam upravo oni nametali za vrijeme covid totalitarizma.

Ne sjećamo se svih nabrojanih stvari, ali sjećamo se prostituirane i demolirane znanosti transformirane u scijentizam, sjećamo se niza protudemokratskih presedana – od praćenja građana preko GPS-a do blokade privatne imovine u bankama, sjećamo se milijuna ljudi bačenih u apsolutno siromaštvo, sjećamo se milijuna djece s nepovratno oduzetim školovanjem, sjećamo se svih pojedinaca koji su preminuli u samoći u ime javnozdravstvenog kulta, sjećamo se djece u bolnicama koja zbog nečijih interesa nisu mjesecima mogla vidjeti svoje roditelje, sjećamo se uništenih poslova, planske psihološke propagande, prijetnji, ucjena, segregacija, sustavnih zastrašivanja, dehumanizirajućih uvreda, službenih omasovljenih laži, totalitarne retorike i politike, rušenja slobode govora i ostalih individualnih sloboda i tako dalje.

Ukratko, dobro se sjećamo kakav je totalitarni i parareligijski zloduh okupirao našu civilizaciju. I ne – skrivanje tog planskog uništenja našeg društva pod velo grotesknog humora neće vam proći. Naprosto je previše zla načinjeno i previše civilizacijskih ograda pregaženo da bi se tome ikada mogli smijati.

Izvor:Sapere Aude

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button