Crna kronika

Beroš šokirao izjavom o smrti mlade Slovenke (20)…

Beroš je neposredno nakon smrti Slovenke, zbog čega je ta država obustavila cijepljenje Johnson&Johnson cjepivom, izjavio kako se zaključci ne mogu donositi na osnovi pojedinačnih slučajeva, nego ADEKVATNOG PRAĆENJA nuspojava. Istaknuo je kako u Hrvatskoj apsolutno nema sličnih slučajeva, ni razloga za zabrinutost te da se u našoj zemlji cijepljenje J&J-om nastavlja.

U emisiji Bujica Z1 televizije gostovao je sudionik prosvjeda ispred KBC-a Zagreb, Filip Slipčević

Beroš šokirao izjavom o smrti mlade Slovenke (20)...
WWW.CRODEX.NET

Mladi ekonomist i esejist, govornik na drugom zagrebačkom Festivalu slobode otkrio je dosad nepoznate detalje o ponašanju ministra zdravstva Vilija Beroša koji je pokušao održati govor prosvjednicima, ali je izviždan.

Iz prve je ruke, pred kamerama otkrio što je točno, pitao ministra zdravstva:

– Duboko me potresla sudbina 20-godišnje Slovenke Katje, a besćutni odgovor HDZ-ovog ministra me doslovce šokirao! Beroševa besćutna izjava o 20-godišnjoj Katji iz Slovenije, za koju je, nakon što je umrla, rekao kako ‘jedna lasta ne čini proljeće‘ toliko me šokirala da sam ga morao pitati; koliko je lasta potrebno za proljeće?!“, otkrio je Slipčević.

Potrebno je upitati se bi li ministar isto reagirao da se radilo o njegovoj kćeri?

– Moja Katja se je cijepila da bi dobila slobodu. Govori se samo o postotcima oboljelih, ali ona nije bila postotak, bila je moje dijete”, samo je toliko smogao snage reći otac preminule djevojke i nakon toga je napustio prosvjedni skup u Ljubljani, održan samo dan nakon tragedije.

Što o svom ministru misle zdravstveni radnici i kako se proveo na jučerašnjem prosvjedu, možete pogledati u nastavku:

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button