Domovina

SJEĆATE LI SE ONE: NE ŽELIMO VAŠU DJECU?

Kažu da slika govori više od tisuću riječi. Onda ova fotografija sa jučerašnje 22. Povorke ponosa u Zagrebu, a o kojoj smo danas već pisali govori sve. Gdje je sada pravobraniteljica za zaštitu djece?

Ova je slika obilježila jučerašnju transrodnu paradu. Djeca vrtićke i jasličke dobi, dovedena su na lice mjesta da ih se instrumentalizira, odnosno zapravo zlostavlja izlaganjem sadržaju i porukama neprimjerenim i neshvatljivim za veliku većinu odrasle populacije, a kamoli za njihovu dob. Transrodna osoba u haljini od kondoma, preko koje se vidi i spolni organ, nalazi se u nekakvoj interakciji s djecom, koju nitko od prisutnih u blizini ne pokušava zaštititi, jer u svijetu koji se jučer promovirao u Zagrebu, djecu se seksualizira i de facto zlostavlja od najranije dobi.

Na njoj se eksplicitno vidi hiperseksualizacija djece, a po nježnim gestama koje osoba obučena u kondome manifestira spram dvoje mališana možda se radi i o namamljivanju, što je kažnjivo djelo.

Sve do jučer bi pokazivanje spolovila maloj djeci, izazvalo automatsku, verbalnu i fizičku reakciju odraslih, pogotovo roditelja, nakon čega se obično zvala policija, koja bi takvu osobu privela i odvela u odgovarajuću ustanovu. Iako se zakoni i društvene norme, službeno nisu promijenile, to očito više nije praksa.

Roditelji koji su to učinili, daleko su opasniji i bolesniji od nesretne osobe u ”kondomskoj” haljini. Nema tu lijevo ili desno, konzervativno ili liberalno. Ako ovo prođe, onda smo postali društvo koje djecu izlaže eksponiranju spolovila, dakle zajednica u kojoj se djecu od najranije dobi seksualizira, uči transrodnosti i bespolnosti, znači država koja ide i prema tome da pedofiliju proglasi normalnom.

Kompletna struka, od dječje pravobraniteljice, raznih službi, pa sve do policije, znaju da se ovo što vidimo na fotografiji, jednostavno ne smije događati i kako tu djecu treba zaštititi od roditelja koji su ih zbog vlastitih bolesnih ideja i pobuda doveli u taj položaj, ali nitko neće poduzeti ništa. Povlačeći se pred transrodnim totalitarizmom, Hrvatska je po pitanju ljudskih i dječjih prava, dotakla samo dno. Ovo je bolesno i jezivo.

Pravni okviri da se takve stvari ne događaju, svakako postoje, međutim, nitko se ne usudi provoditi zakone. Kako je transrodna osoba, koja nije niti u registru posvojitelja mogla posvojiti dijete, mimo redovite prakse i zakona, tako se sada djecu protivno svim zakonima i svemu normalnom, dovodi na druženje s transrodnom osobom oblijepljenom kondomima, koja svima pokazuje svoje spolovilo.

To je bila scena za brzinsko postupanje policije, uz istovremeno obavještavanje socijalne službe. Država i nacija koje dopuštaju da se djecu instrumentalizira, koristi u ovakve svrhe i zapravo javno zlostavlja, jednostavno moraju propasti.

Hiperseksualizacija djece je NEDOPUSTIVA, radilo se o LGBTQ sadržajima ili biblijskim ljubavnim pričama!

Ovo što vidite možemo zahvaliti isključivo dokumentu kojeg je kobajagi demokršćanska stranka uvela u Hrvatsku, a zove se Istanbulska konvencija.

Ako želimo zaštiti našu djecu, vrijeme je za odgovor.

Izvor:Marin Vlahović/Herman Vukušić

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button