Zanimljivosti

Mostovac poslao pismo “zahvale” Hrvoju Zekanoviću!

Hrvoje Zekanović, bivši predsjednik kluba Hrvatskih suverenista, posljednjim je političkim istupima je dokazao da je Plenkovićeva ”korisna budala” i ”ovca koja bleji” kako bi skrenuo fokus sa bitnih tema i korupcijskih afera koje pogađaju HDZ.

Na njegovom ”udaru” su najviše Plenkovićevi ljuti protivnici u vidu predsjednika Zorana Milanovića i Mosta. Međutim , očito se Plenković preračunao jer nije bio svjestan intelektualne razine Hrvoja Zekanovića pa su njegovi cirkusantski nastupi očito polučili suprotan učinak od onoga koji je očekivao Plenković. Stoga mu se zagrebački gradski zastupnik Mosta Marko Sladoljev zahvalio u svom statusu na društvenim mrežama:

”Dragi Hrvoje, kao što vidiš Most raste u novoj anketi i postao je simbol otpora protiv korupcije.

Smatram da si toj činjenici ti ugradio svoj veliki doprinos. Iako smo proteklih mjeseci davali konkretne odgovore na krizu, organizirali okrugle stolove o mnogim temama i opet bili najaktivnija oporba, ništa nam ne može zamijeniti tebe!

Tvoji napadi i tvoja opsjednutost nama, tvoje vrijeđanje iz tvojih usta očito pokazuje koliko smo na pravom putu. Mi smo se Hrvoje pojavili da bi se takvima kao što si ti gadili! Posebno bi zahvalio svim medijskim kućama što takvu “elokventnu” osobu zovu u sve emisije. Zovite ga i dalje u svako “Otvoreno” zovite da ga priča o bilo čemu.

Naravno da ide i zahvala HDZ-u koji ga je angažirao u svojoj misiji blaćenja po Mostu. On je dostojna zamjena Milanki Opačić koja je kad se presložila i postala žetončić rekla da joj se Most gadi!

P.S. Jedino tko će zbog tebe nastradati je PR služba Mosta, jer ako tako nastaviš ostavit ćeš ih bez posla. ” napisao je Marko Sladoljev.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button