Domovina

Željko Sačić žestoko reagirao na segregaciju necijepljenih i začepio usta Stožeru

Saborski zastupnik Željko Sačić iskoristio je svojih pet minuta u slobodnom govoru kako bi progovorio o skandaloznom govoru saborske zastupnice Anke Mrak Taritaš koja je pozvala Vladu Republike Hrvatske da pripremi Zakon kojim bi se uvela segregacija u Hrvatsku i potpuno ograničilo kretanje necijepljenima .

sačić
Anka Mrak Taritaš bi uvela mrak u Hrvatskoj!

Također,komentirao je sukob predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića i ministra obrane Maria Banožića, također je komentirao i kolumnu novinara i pisca Dežulovića koji je svojom objavom kolumne sablaznio hrvatsku javnost. Zastupnik Sačić je istaknuo kako se oštro protivi šikaniranju necijepljenih i podjela u društvu na cijepljenje i necijepljene jer se oni nisu borili za ovakvu državu. “U Domovinskom ratu mi smo branili cijelu Hrvatsku, nije nam bilo važno koje su nacionalnosti, vjeroispovijesti i spola, branili smo sve.” – rekao je zastupnik Sačić.

Također je pozvao Vladu Republike Hrvatske da ne dozvoli više objavljivanje kolumna u kojima se pljuje po hrvatskim svetinjama te da se sve institucije uključe u sprječavanju toga. Ovaj tjedan je bio vrlo buran u političkom svijetu pa nije ni čudna takva reakcija zastupnika Sačića.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button