Domovina

Zdravko Pevec dobio spor protiv Volva, Pevex mu vraća ime tvrtke…

Nakon 15 godina Zdravko Pevec dobio je još jedan sudski spor. Ovaj put pao je europski kamionski gigant „Volvo Göteborg“ – još jedan krucijalan dokaz kako su ga prevarili i opljačkali! ODLUKA JE PRAVOMOĆNA.

Zdravko Pevec dobio je najveći sudski proces koji se vodio protiv njega težak dva milijuna eura. Bio je to proces koji je otvorio Pandorinu kutiju u slučaju Pevec. Nakon što je Volvo krenuo s ovrhama uslijedile su i brojne druge tužbe, i oduzimanje 4 milijarde kuna vrijedne kompanije od Pevecovih.

Zdravko Pevec dobio je sudski spor protiv europskog kamionskog velikana Volvo Göteborga. Odluka suda je pravomoćna. Suđenje Peveca sa Šveđanima počelo je 2015. godine, a sada je stigla pravomoćna presuda bjelovarskog Općinskog suda kojom se Pevec oslobađa krivnje da je prevario Volvo, piše 034 portal.

Šveđani mu moraju vratiti ovršenu imovinu, djedovinu, pašnjake, vinograde, rodnu kuću, a moraju platiti i visoke sudske troškove.

Istovremeno je Pevec opet otvorio trgovinu s kosilicama i poljoprivrednom te hobby mehanizacijom u Zadru. U Dalmaciji je počeo veliku obiteljsku i poslovnu priču, a za Zadar ga vežu pozitivni osjećaji i zato je u tom gradu odlučio otvoriti svoj treći dućan nakon već otvorena dva u Bjelovaru.

Pevex mu je vratio ključeve prostora u Zadru koji obitelj Pevec nije mogla koristiti, a Zdravko Pevec kaže kako će mu vratiti i ime tvrtke jer je tako odlučio Državni zavod za intelektualno vlasništvo.

“Ovo je za mene najsretniji dan. Pobijedio sam Šveđane u 15 godina dugom sudskom procesu i dokazao kako su mi otimači imovine montirali proces i oteli tvrtku s 4.000 uposlenih vrijednu 4 milijarde kuna.

Otvorio sam i novi, treći dućan Pevec u Zadru, pokrenuo internet prodaju… Gdje sam nerijetko i No.1 po broju pregleda i prodanih kosilica. Ljudi me vole i vjeruju u mene i pravdu. Dugo sam je čekao, trpio i sad je stiglo vrijeme poslovne i ljudske rehabilitacije obitelji Pevec”, poručio je Zdravko Pevec.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button