Domovina

ZAR SU MENTALNO ZDRAVLJE LGBT OSOBA I SPOMENIK MILJENKU SMOJI NAJVAŽNIJE KOMUNALNE TEME U HRVATSKOJ?

Županijski vijećnik DP-a Ivica Kukavica osvrnuo se na zagovaratelje ideoloških moratorija u hrvatskom javnom prostoru. Kukavica je reagirao nakon što se društvenim mrežama počeo širiti dnevni red Odbora za zdravstvo Skupštine Grada Zagreba. Na spomenutom dnevnom redu našle su se teme poput “Manjinski stres kod LGBTIQ osoba”, “Skrb o mentalnom zdravlju transrodnih osoba”, “Mentalno zdravlje i manjinski stres nehetersoseksulanih osoba”…

Kukavica reagira u trenutku kada se zagrebačko zdravstvo suočava s nezapamćenim skandalom. Naime, skandal s leševima na podu Svetog Duha sablaznio je javnost u čitavoj državi. Umjesto da se bavi s ovim kroničnim problemom, zagrebački odbor za zdravstvo bavi se mentalnim zdravljem LGBTIQ osoba. Stoga Kukavica sve stavlja u kontekst priče koju su propagirale neke političke opcije koje i danas zagovaraju tzv. ideološke moratorije te tezu kako se na lokalnoj razini političke opcije trebaju baviti komunalnim temama. Kukavica vuče i paralelu sa Splitom i njegovim gradskim vijećem na kojem je nedavno izglasano postavljanje spomenika Miljenki Smoji te datuma navodnog oslobađanja Splita na gradski štandarac.

Dok se, istovremeno, vodi hajka protiv HOS-a u čitavoj državi. Prema Kukavici, zagovornici teza o ideološkom moratoriju ne žele dobro hrvatskom narodu.

U nastavku prenosimo reakciju Ivice Kukavice;

”Obično ne pišem o dnevnom redu sabora, županije, grada …ali…ovaj sam morao objaviti.

Nakon čudnih odluka koje su izglasane u Splitu na predzadnjoj sjednici GV, (Martin Pauk jedini bio protiv ), te nakon partizanskih kresova, pardon,Trnjanskih kresova u Zagrebu, jasno je valjda svim prijateljima koji prate moj politički rad zašto sam rekao da je ideološki moratorij budalaština. Još jedna prijevara onih koji nam ne žele dobro.

Nama pod hitno treba vlada desnog centra koju NEMAMO od 2000 god.

Sve priče o tzv. desnim vladama ne stoje, jer niti jedna desna vlada ne bi dozvolila i podržavala ovakav stravični demografski, ideološki i gospodarski napad na našu državu koji traje već 23 godine.” naveo je Kukavica.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button