Izbor uredništva

„Woke“ luđaci ne prestaju promicati bolesne transseksualne agende

„Woke“ luđaci ne prestaju sa promicanjem svoje bolesne transseksualne agende, a sve u ime zaštite djece. Zbilja je srceparajuće vidjeti kako se političari tako revno brinu za našu djecu, a s druge strane nije ih ni najmanje briga kad stižu vijesti o porastu depresije ili samoubojstava među mladima koji su bili prisiljeni provoditi svoje djetinjstvo u besmislenim lockdownima u kući.

U katoličkoj Španjolskoj, od svih mjesta na svijetu, gender i queer aktivisti su odnijeli novu pobjedu. Igračke za djecu i bebe sada se možda više neće oglašavati u “spolno specifičnim” bojama poput ružičaste i svijetloplave. U Njemačkoj roditelji svoju djecu podvrgavaju istom tretmanu.

Krovna organizacija španjolskih proizvođača igračaka obvezala se na pravila protiv rodno specifičnog oglašavanja igračaka vis-à-vis ljevičarske vlade u Madridu. Dvije strane potpisale su sporazum kojim se prvi put izričito zabranjuje prikazivanje djevojaka na “diskriminirajući ili pogrdni” način u oglašavanju, priopćilo je Ministarstvo zaštite potrošača.

Rainbow, Glitter, Gay, Gay Pride, Lgbt
„Woke“ luđaci ne prestaju sa promicanjem svoje bolesne transseksualne agende, a sve u ime zaštite djece. (Foto:Pixabay)

“WOKE” LUĐACI NE PRESTAJU PROMICATI PLURALISTIČKU, EGALITARNU SLIKU MALOLJETNIKA BEZ STEREOTIPA

Cilj je “promicati pluralističku, egalitarnu sliku maloljetnika bez stereotipa”, napisalo je ministarstvo. Stoga bi portretiranje djevojaka sa spolno specifičnim referencama bilo zabranjeno.

Reklame za igračke vezane uz osobnu higijenu, kućanske poslove ili ljepotu, na primjer, ne bi smjele biti usmjerene isključivo na djevojčice, a one koje predstavljaju pogon, tjelesnu aktivnost ili tehnologiju ne bi trebale biti usmjerene posebno na dječake, navodi se.

Novi kodeks sadrži čak 64 standarda koji će se primjenjivati ​​na oglašavanje igračaka u budućnosti.

“Nepoželjne” poruke koje signaliziraju dva spola također ne smiju biti uključene u oglašavanje “implicitnim” referencama, kao što su klasične boje ružičaste za djevojčice i plave za dječake. Osim toga, reklama mora biti osmišljena tako da bude razumljiva maloljetnicima, te mora pokazati koje prednosti proizvod može promovirati – kao što su kreativnost, fizički i mentalni razvoj, društvenost i empatija.

Oglašavanje igračaka tako će postati “jednakopravnije, poštenije i podržavajuće”, tvrdi ministar zaštite potrošača Alberto Garzón. To je važno za zaštitu i razvoj djece. “Seksističko” oglašavanje zabranjeno je u Španjolskoj od 2004.

U videu koji je njegovo ministarstvo objavilo 2021., viđene su animirane igračke koje pozivaju na “štrajk” kako bi se “eliminirali seksizam i rodne uloge”. U videu su se dvije lutke – jedna ženska i jedna muška – požalile da su igračke “uglavljene” i zatražile svoje pravo da se igraju “sa 100 posto dječaka i djevojčica”. Na kraju vape za “jednakošću”.

Human Rights, Equality, Rainbow, Lgbt
Na kraju vape za “jednakošću”. (Foto:Pixabay)

SPOLNO NEUTRALAN ODGOJ: JE LI DOBAR ZA DJECU?

U Njemačkoj slična priča i ista propaganda. U videu prikazanom u srijedu u Njemačkoj, tema je bila: “Spolno neutralan odgoj: je li dobar za djecu?” Novinar je upitao mladu obitelj za stolom za doručak kako je bilo kada je djevojčica odabrala svoje rodno neutralno ime.

Djevojčica šuti, ali očev entuzijazam za rodne teorije ima dovoljno prostora. U ime svoje kćeri govori: “Možete mi proturječiti, ali Nova često kaže da Nova ne želi zamjenice.” Malo je vjerojatno da bi maleno dijete uopće razumjelo riječ “zamjenice”.

Ali s takvim stavom danas se katapultira u avangardu „woke“ elite. Rodno-fluidno obrazovno dotjerivanje njezinih roditelja daje Novoj izbor da ne bude djevojčica.

Umjesto toga suočena je s pasivno-agresivnim ocem koji joj je nametnuo dugotrajan odabir bespolnih tajica, pidžama, džempera i hlača, kao i najmanje pet verzija svog imena. Njezina majka čak za Novu prevodi na njemački “queer” dječje knjige koje se bave transseksualnošću.

UČITELJICA: NOVA JE PONEKAD PREOPTEREĆENA

Javna radiotelevizijska mreža ARD i ZDF namijenjena je posebno mladima u dobi od 14 do 29 godina s godišnjim proračunom od 45 milijuna eura koji se financira porezom. Njihov je reporter zacijelo pretpostavio da je za dobru reportažu potreban kritički glas. Tako je zapravo posjetio Novinu odgojiteljicu Angelu, koja je ponudila dvije minute stvarnosti.

Odgajateljica je opisala kako je Nova ponekad bila zatrpana odlukama u vrtiću. “Siguran sam da i djeca trebaju vodstvo, poduku i orijentaciju odraslih.” Ponekad je važno „da netko kaže: ajde, to je dobro za tebe, odlučio sam za tebe”, rekla je Angela.

Bez obzira na to osjeća li se Nova kao djevojčica, njezin “rodno neutralan” odgoj pomaže djeci koja su prema njezinim roditeljima transrodna. To je ocu jako važno, jer “trans djeca imaju jako teško djetinjstvo i mladost i doživljavaju puno nasilja”.

Završnu riječ u TV prilogu imala je Nova. Kad ju je novinar upitao koja joj je omiljena boja, četverogodišnjakinja je odgovorila: “Roza i ružičasta!”

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
logicno.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button