Zanimljivosti

Što radi ” istraživačko novinarstvo ” u Hrvatskoj

“Istraživačko novinarstvo” u Hrvata još nije istražilo kojom je to sudskom odlukom priznata sudska odluka iz Konga kojom su posvojena djeca iz Konga.

Još uvijek nije istražilo niti dalo presudu na uvid.

Istraživačko novinarstvo još uvijek nije došlo do same presude iz koje bi se moglo vidjeti koji je to sud u Kongu, pod kojim brojem predmeta te po kojem sucu odobrio posvojenje.

Istraživačko novinarstvo nije istražilo niti zašto nema odluke izvornika iz Konga, koja je morala postojati na sudu pred sucem koji je istu priznao, ako se već ide priznavati stranu odluku, te gdje je spis predmeta.

“Istraživačko novinarstvo” time nije niti pokušalo otići u Kongo na vrata tog suda ili zatražiti barem očitovanje nadležnih službi iz Konga te na izvoru provjeriti o kojem se predmetu radi.

Meni ovo domaće “istraživačko novinarstvo” više djeluje kao prikrivačko novinarstvo, barem kad su u pitanju osobe određenog političkog ili svjetonazorskog miljea.

I da, baš bi mi bilo smiješno kad bi netko došao Sandri Benčić s krivotvorenim vlasničkim listom od njezinog stana te joj ‘ladno rekao; tvoj stan je u ovom trenutku moj stan!

Izvor:Davorin Karačić

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button