Domovina

HERMAN VUKUŠIĆ: “POLITIČKI UZLET” – FRAZA KOJOM TE OTKAZUJU KADA IM NE ODGOVARA ISTINA

Jučer me radikalna ljevica optužila me (opet!) da sam nestručan, da su moji podaci lažni i da koristim sada djecu za svoj politički uzlet.

Prije skoro četvrt stoljeća cijeli me tadašnji psihijatrijski vrh Hrvatske okupljen u savjetu Ministarstva hrvatskih branitelja optužio da se bavim pitanjem braniteljskih samoubojstava zbog svojeg “političkog uzleta”.

Naravno, tvrdili su da sam nestručan, da pretjerujem i da njihovi podaci govore suprotno.

Nakon toga ubilo se skoro 4.000 branitelja.

Jučer je radikalna ljevica zajedno sa predstavnicima transaktivističkih udruga pokušala zaustaviti zajedničku sjednicu dvaju saborskih odbora na temu porasta broja djece koja za sebe misle da su transrodna, optuživši me (opet!) da sam nestručan, da su moji podaci lažni i da koristim sada djecu za svoj politički uzlet.

Podaci su, nažalost točni i broj djece sa transrodnim promišljanjima u zadnjih sedam godina u Hrvatskoj je u višestrukom porastu.

Ono čega se spomenuta ekipa panično boji je rasprava o uvođenju znanstveno utemeljenih standarda u hrvatsku medicinu na ovu temu, a koji NE DOPUŠTAJU hormonalnu blokadu puberteta i kirurške operacije u postupku promjene spola prije 18. godine života.

Takve standarde do sada je na razini nadležnih ministarstava uvelo više europskih zemalja, uključujući i jednu “transfobnu” Švedsku.

Kome odgovara da se djeci blokira pubertet između 9 i 11 godine života, režu grudi i vade genitalije, prosudite sami…

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button