Domovina

Pao s konja na magarca. Poznati je popis (ne)djela koje je učinio ovaj bivši ravnatelj…

Pao s konja na magarca. Niti ovo ne zaslužuje. Da nije bilo korumpirane ministrice kulture koja je ozakonila kriminal u HAVCU ovaj “stručnjak” sad bi gulio u Remetincu.

Hrvoje Hribar nakadašnji ravnatelj HAVC-a koji je na tu poziciju dao ostavku 2017. godine pod optužbama za kriminal po svemu sudeći će postati novi ravnatelj KIC-a koji, među ostalim, upravlja i kinom Europa. KIC je javna ustanova u kulturi osnovana 1965. godine od strane Skupštine grada Zagreba pod nazivom Centar za kulturu i informacije Zagreb, a pod današnjim nazivom djeluje od 1984. Djelatnosti KIC-a su organizacija tribina, postavljanje i osmišljavanje raznih projekata vizualnih umjetnosti, kinoprikazivačka djelatnost i pripadajuće aktivnosti, izdavaštvo te produkcija raznolikih kulturno-umjetničkih događanja.

Poznati je popis (ne)djela koje je učinio ovaj bivši ravnatelj HAVC-a, a koji je pokrila Obuljenka pod zaštitom Plenkovića. Ta čemu čuđenje o kriminalu i korupciji Plenkovićevih ministara kada je od početka svog mandata vrlo otvoreno stao u zaštitu kriminala Hribara i jataka mu. Sada mu ti isti jataci vraćaju uslugu na gradskoj razini.

Zagrepčani, vi koji ste glasovali za Tomaševića, sramite se!

Pao s konja na magarca. Poznati je popis (ne)djela koje je učinio ovaj bivši ravnatelj...
crodex.net
Snimka zaslona

“Možemo” je deset puta nasilniji od Plenkovićeve hobotnice. Zagrepčani, vi koji ste glasovali za Tomaševića, sramite se, jer odgovorni ste za zlo koje čini na svim razinama.

A tek su počeli!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button