Domovina

Vukušić: HRT zaslužuje mjesec dana blokade programa i ostavku svih odgovornih

Čovjek na javnoj televiziji opisuje i priznaje “kupovinu” djeteta iz Konga u koje su uključeni Crni Vitez, po njegovom vlastitom priznanju mafijaš, novac, lažni dokumenti koje taj mafijaš pribavlja i hrvatske institucije. Skandalozno je da nitko u studiju nije reagirao na navedeno!?

ŠAJKAČA JE KAMILICA ZA “AFRIKANISTA”

Svojedobno je Z1 televizija dobila prijavu Vijeću za elektronske medije zbog odjave emisije uz pozdrav ekipi koja je snimljena kako pjeva ojkalice u kojima se poziva na klanje i progon svih nesrba, i pjeva o “oslobađaju” Dalmacije.

Uzeta im je koncesija na tri dana i uslijedio je prosvjed u kojem je Velimir Bujanec poklonio šajkaču Mirjani Rakić, tadašnjoj predsjednici Vijeća.

Tom logikom, jučerašnji nastup stanovitog “afrikanista” Saše Ričkovića u emisiji “Otvoreno” na HRT-u zaslužuje mjesec dana blokade njihovog programa i ostavku svih odgovornih, počev od glavnog urednika.

Da podsjetim širu javnost, radi se o čovjeku čija je rođena kćer odrastala u domu, iz kojega je bila nestala i nije je bilo pola godine.

Dijete je šutilo o okolnostima svojega bijega, a otac “afrikanist” je na upit zašto dijete odrasta u domu (gdje je završila i osnovnu školu) rekao sljedeće: “Ne bi htio govoriti jer je “priča zamršena”.

Puno je rječitiji spomenuti “afrikanist” bio jučer u Otvorenom gdje je nekoherentnim i nesuvislim riječnikom branio “posvojitelje”, napao hrvatske institucije i priznao involviranost mafijaša (kojeg on romantično zove “Crni vitez”) u postupak posvojenja djece iz Konga.

Činjenica da još niti jedna TV kuća (a znali su praznoglave celebritije tjednima snimati po egzotičnim lokacijama) nije poslala istraživački tim u Zambiju dovoljno govori sama za sebe, jer bi tamo nešto morali pitati i rođene Afrikance, a ne samo “afrikaniste”… napisao je Herman Vukušić na Facebooku.

Mate Mijić se također osvrnuo na ovo javljanje u Otvorenom.

OVO JE NEPREPRIČLJIVO! Čovjek na javnoj televiziji opisuje “spašavanje” djeteta iz Konga u koje su uključeni Crni Vitez, po njegovom vlastitom priznanju mafijaš, novac, lažni dokumenti koje taj mafijaš pribavlja i hrvatske institucije.

Ovo je eklatantni primjer trgovine djecom. Zvuči kao akcijski film, a ne legalna procedura posvojenja. I zato je vrlo važno pravno urediti ovo područje i, još važnije, pročistiti sustav od sudionika u ovom zločinu.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button