Domovina

(VIDEO) SDP bi pričao o korupciji?!

U današnjoj saborskoj raspravi o korupciji našao se pozvanim govoriti saborski zastupnik Siniša Hajdaš Dončić ispred SDP-a, međutim naišao je na protupitanje saborske zastupnice Karoline V.K.

Ovoga puta nije bilo riječi o milijunima (kao što je to slučaj kod HDZ-ove ministrice Žalac), nego o milijardama!!!

Međutim, Siniša Hajdaš Dončić (SDP), ne dvoji nimalo da imaju pravo, ne obazirući niti sekunde na korupciju sljednika komunističkih zlotvora (SDP).

Kako i bi kada SDP “pobožno” sljeduje komunističke zlotvore, do dan danas, kojima nije bio problem praktično provesti od 1945-te, kroz partizanski pokret, ono što su planirali krajnji četnici i velikosrbi, u planiranom genocidu nad hrvatskim narodom pod nazivom Homogena Srbija (Stevana Moljevića) o čemu više (ovdje).

Besramno…oni koji ubijaju (1945.g.), izdaju (predaja oružja TO RH 1990-tih) i pljačkaju u milijardama (Linić, brodogradilišta, zduživanja, rasprodaja nakon 2000-tih) sada se smatraju pozvanima pričati o korupciji HDZ-a – u milijunima?!

Ma bravo Siniša – svaka ti “čast”!

(Ovo podsjeća na onaj vic kada su Mujo i Suljo šetali šumom i naiđu na mravinjak i komentira Mujo: Vidi ba Suljo…ima ih milijune! A Suljo će: Ma šta ba…Ma, ima ih stotine tisuća…!?!)

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button