Svijet

(Foto / Video): Krimski most u plamenu!

Prema podacima ruskog državnog medija TASS tvrde kako je kamion bomba detoniran na mostu rano jutros. Most je u plamenu, a dio je završio i u moru. Slike i snimke – u nastavku.

U subotu je obustavljen promet i željeznički promet na Krimskom mostu, nakon što se zapalio spremnik za gorivo. Na jednoj od dionica Krimskog mosta zapalio se spremnik za gorivo u repu teretnog vlaka. Lokomotiva s dijelom vagona premještena je na postaju Kerch, priopćile su vlasti Krimske željeznice.

“Preliminarne informacije: gori spremnik goriva na jednoj od dionica (mosta). Navigacijski lukovi nisu oštećeni. Prerano je govoriti o uzrocima i posljedicama. Radovi na gašenju požara su u tijeku”, rekao je šef regije, Oleg Kryuchkov, na Telegramu u subotu ujutro, prenosi sputniknews.com.

Slika: Krimski most je strateški infrastrukturni objekt koji spaja poluotok Krim s Rusijom. Most čini par usporednih mostova, a preko njih se obavlja cestovni i željeznički promet. Širina mosta: 22m; dužina mosta: 18.100 m; otvorenje: 15. svibanj 2018.g.; početak gradnje 2016.g.; slobodna visina ispod mosta: 35 m / Foto: arhiva

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
sputniknews.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button