DomovinaVijesti

UKINUTO OBVEZNO NOŠENJE MASKI U ŠKOLAMA U SINJU!

”Stožer civilne zaštite Grad Sinja kao nadležan Stožer prihvatio je moj prijedlog da se donese Odluka o preporuci ukidanja obveze nošenja maski za učenike, učitelje, nastavnike i profesore osnovnih i srednjih škola na području Grada Sinja.

Smatram da je obveza nošenja maski u osnovnim i srednjim školama upitne svrhovitosti s obzirom da se učenici koje se obvezuje na nošenje maski druže za vrijeme velikog odmora, malih odbora i prije i poslije nastave ne poštujući nikakve epidemiološke mjere.” naveo je Miro Bulj .

Ne treba nam meteorolog da bi znali koji vjetar puše.

Saborski zastupnik Marin Miletić je danas u Hrvatskom saboru u ime Kluba Mosta pohvalio vladajuće da nisu podlegli ”zastrašiteljim”a i uveli strože mjere i suludi lockdown i zatražio je ukidanje nošenja maski za sve – jer nema argumenta za navedeno, ukidanje hitno COVID putovnica jer daju lažnu sigurnost pa cijepljeni prenose virus po staračkim domovima i bolnicama, te sam zatražio da se prekine s ucjenama i diskriminacijom građana koji se ne žele cijepiti.

Odmah poslije je MOŽEMO preko zastupnice Ivane Kekin u Saboru zatražio oštrije mjere i još jednom su pokazali čiju agendu zagovaraju .

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button