Domovina

Ugovor po preporuci ‘znaš već koga’: Hrvatske šume o Macanu i angažiranju Manjgure

PR-ovac i ”bivši” savjetnik Andreja Plenkovića, maskiran u neovisnog političkog komentatora koji je odlično plaćen od državnih poduzeća!

U transkriptima poruka iz mobitela bivšeg predsjednika Uprave Hrvatskih šuma Krunoslava Jakupčića, koji je uhićen u aferi Vjetroelektrane, a koje je on razmjenjivao s visokim dužnosnicima Vlade i HDZ-a oko zapošljavanja i raznih natječaja, spominje se i tzv. stručnjak za odnose s javnošću i bivši Plenkovićev savjetnik Krešimir Macan.

Portal narod.hr pitao je Hrvatske šume o angažmanu Macana i njegove agencije Manjgure.

“Tvrtka Manjgura d.o.o. za Hrvatske šume d.o.o. obavljala je usluge iz domene odnosa s javnošću (savjetovanje u odnosima s ključnom javnosti, pomoć u kriznom komuniciranju, savjetovanje i pomoć u oblikovanju pisanih materijala, podrška u realizaciji medijskih i drugih javnih nastupa, izrada ciljane medijske liste, praćenje i izvješćivanje o medijskim objavama i pojavljivanjima) i to u periodu od 15.11.-31.12.2018. godine u iznosu od 60.000,00 kn, te u periodu 01.04.-31.12.2019. godine u iznosu od 160.200,00 kn. Oba ugovora između trgovačkog društva Hrvatske šume d.o.o. i tvrtke Manjgura d.o.o. sklopljena su sukladno Odluci o provedbi postupaka javne nabave za tekuću godinu“, odgovorili su nam iz Hrvatskih šuma.

Podsjetimo, u porukama Jakupčić piše Marku Miliću, glasnogovorniku Vlade, da Macana i njegovu agenciju Manjguru angažiraju za PR po preporuci “znaš već koga”Je li i tu u pitanju preporuka ‘AP’?

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
narod.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button