Svijet

U Berlinu se sljedeće godine otvara ”LGBT” vrtić. Zagovornik pedofilije u upravnom tijelu.

U Berlinu se sljedeće godine otvara tzv. LGBT vrtić. Osnivači vrtića kažu da će se u njemu odgajati djeca istospolnih parova koja već sada ”imaju sklonosti prema istom spolu”. Netko nas pokušava uvjeriti da dijete u vrtićkoj dobi ima seksualne sklonosti prema bilo kojem spolu! To je znanstveno neutemeljeno i duboko pogrešno!

Zagovornik pedofilije u upravnom tijelu

Njemački mediji su iznijeli i jednu zabrinjavajuću činjenicu.

U ovom eksperimentu u kojem će pokusni kunići biti djeca posebno straši činjenica da je jedan od glavnih ljudi cijelog tog projekta Rüdiger Lautmann,čovjek koji je 1994 napisao knjigu Die Lust an Kind “Želja za djetetom” zagovaratelj pedofilije! Odmah je uslijedila optužba da autor zagovara seksualne odnose odraslih s djecom, a on se branio time što je rekao da je samo htio rasvijetliti ponašanje počinitelja kako bi se ono razumjelo. 

Kad je Nikola Grmoja prošle godine jasno rekao da takve stvari ne smijemo dopustiti u Hrvatskoj i da moramo donijeti ”antipedofilski zakon”, bio je izvrgnut neviđenom medijskom linču od gotovo svih ”mainstream” medija .Od birokrata EU su svi oni koji su podržali Mostovu inicijativu proglašeni kao nazadnjaci i mrzitelji europskih vrijednosti! Ne želimo te ”vrijednosti”! Ostavite našu djecu na miru!

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button