Domovina

‘Tomašević je Upravu Holdinga počastio luksuznim Audijima! A pogledajte što je radio kada je to isto učinio Bandić!‘

Petek navodi kako je Tomašević nedavno zaključio ugovor o najmu vozila za Grupu Zagrebački holding među kojima se nalaze i auti više klase

”Tomašević je 2020. godine prosvjedovao protiv nabavke luksuznih Audija za Holding, a sada je svojoj Upravi nabavio baš takva vozila! Od iste tvrtke kao i Bandić. A tri godine nije kupio niti jedno vozilo za osobe s invaliditetom za potrebe specijalnog prijevoza ZET-a.” tvrdi Renato Petek, SDP-ov zastupnik zagrebačke Skupštine, koji je o svemu objavio poduži post na svom Facebook profilu i ilustrirao ga s prethodnim člancima i fotografijama Tomaševića koji prosvjeduje pred Holdingom zbog onoga što je sada i sam učinio.

”Crveni Ferrari eurozastupnika Bartulice bila je top tema u Hrvatskoj, ali budući da se radi o privatnom novcu, nudim vam fokus na bitno, trošenje našeg novca. Kako ste zadovoljni Tomaševićevim izborom službenih automobila za naš novac?

Pitao sam gradonačelnika Tomaševića isto što je on pitao Bandića 2020. godine: Tko u Zagrebačkom holdingu vozi crne dizel limuzine s bahatom opremom? Zanima me i koliko su vozila plaćena dnevno, putem modela dnevnog najma na period od dvije godine?

Nedavno je Tomašević zaključio ugovor za najam vozila za Grupu Zagrebački holding među kojima se nalaze i auti više klase protiv kakvih je Tomašević prosvjedovao igrajući se s igračkama autića ispred sjedišta Holdinga prije četiri godine.

Saznajem od vrijednih zviždača da je Tomašević upravu Zagrebačkog Holdinga, poslije financijskih gubitaka ostvarenih prošle godine (kad se financijski rezultat umanji za subvencije Vlade RH za plin), počastio s novim crnim dizel/benzin limuzinama marke Audi s bogatim paketom opreme, dok se obećani zaokret na skromnija i hibridna koristi za niže rangirane zaposlenike.

Tomašević je obećao promjene u upravljanju gradom, u sustavu javne nabave i u odnosu prema privatnim tvrtkama, a doživjeli smo veliku prevaru! Optuživao je Bandića i bivšu upravu da su većinu posla zaključili sa splitskom tvrtkom Viator, a naravno, vjerujem da već pretpostavljate, i on je prema istom modelu natječaja s tom istom tvrtkom potpisao nove ugovore. Koliko je samo puta sam sebi skočio u usta?! A s koliko milijuna naših eura šopa privatnike u sustavu gospodarenje otpadom jer nikad nije odradio clean start gradske uprave, vanjsku reviziju i nije revidirao ugovore s privatnicima, već je nastavio delati isto kao i bivši gradonačelnik, samo uz financijski izdašnije ugovore.

Nažalost po Zagrepčane, i ovaj mandat je potpuno promašen, Zagreb nije napravio potreban iskorak u rješavanju nagomilanih problema i predstavljanju toliko potrebne drugačije vizije razvoja našega Grada.

Stoga sada, poslije nacionalnih izbora, slijedi period u kojem ću prezentirati kako ispraviti milijunsku štetu za sve propuštene prilike povlačenja europskog novca, nečinjenje i promašaje koji su obilježili Tomaševićevu vladavinu Zagrebom, kao i konkretne projekte i iskorake koje nisu odradili ni Milan Bandić ni Tomislav Tomašević.”napisao je Renato Petek .

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button