Domovina

Todorić:Zar Plenković stvarno misli da su građani Hrvatske budale?

NEVIĐENI SKANDALI U REPUBLICI HRVATSKOJ

Ivica Todorić, bivši vlasnik Agrokora, u svom facebook statusu se osvrnuo na rad DORH-a i smjenu ravnateljice USKOK-a. Njegovu objavu prenosimo u nastavku:

”Zar Plenković stvarno misli da su građani Hrvatske budale?

Zar nije smiješan da su građani progledali?

Plenković je prije koji dan potjerao Glavne državne odvjetnice RH Zlatu Hrvoj-Šipek i Ravnateljicu USKOK-a Vanju Marušić na tiskovnu konferenciju kako bi zaštitile njegov lik i djelo.

Pojavile se Glavne državne odvjetnice i umjesto da se svima nama sledi krv u žilama pred autoritetom, ispred naših očiju se odigravala komedija. „Zemljo otvori se“ država je pretvorena u kaljužu. Glavna državna odvjetnica ja bila vidljiva nesigurnost, mucala, čitavo izlaganje ČITA, laže, vidi se da ne djeluje samostalno, da nastupa po nalogu.

I što sada imamo? Umjesto da Plenković podnese ostavku, on čak ne smjenjuje niti Glavnu državnu odvjetnicu. A sve iz razloga sto bi smjena Glavne državne odvjetnice direktno povlačila Plenkovićevu odgovornost. Plenković radi manevar i smjenjuje Ravnateljicu USKOK-a Vanju Marušić kako bi smanjio pritisak na Glavnu državnu odvjetnicu i sve pokusao staviti pod tepih.

Plenkoviću „Tko pod drugim jamu kopa, sam u nju pada“ poručio je Plenkoviću nekad najmoćniji čovjek u Hrvatskoj !

Glavna državna odvjetnica Zlata Hrvoj-Šipek

Podsjećamo ,Državno odvjetništvo prošli tjedan je povuklo optužnicu protiv bivšeg vlasnika Agrokora Ivice Todorića, njegovih sinova i 10 direktora propalog koncerna “radi boljeg razjašnjenja stvari” a u biti zbog prošlotjednog uhićenja tužiteljice Mirele Alerić Puklin.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button