DomovinaVideo

Sve više političara, liječnika i znanstvenika priznaju da se situacija otela kontroli!

U zadnje vrijeme sve je više javnih istupa političara, liječnika i znanstvenika koji govore o planiranoj pandemiji i pandemijskom marketingu kao unosnom biznisu, a neki od njih idu i korak dalje govoreći da se cijela situacija otela kontroli i da ovaj cirkus treba zaustaviti što prije.

10.12.2021 g  na portalu Slavonija.in  objavljen je članak kojeg prati 15 video zapisa. Danas već možemo primijetiti da ih nedostaje 2 pod oznakom “Ovaj video zapis nije dostupan”. U Hrvatskoj postoji cenzura na objave koje su znanstveno ili građansko propitivane a proglašene  dezinformacijama, što skrivaju od javnosti? Što oni to znaju, a da ne smiju reći?

Neki “stručnjaci” u medijima moraju paziti što će reći pa se u prijenosu uživo doslovno zbune i nehotično govore što treba i što ne treba.

“Jedno je kaj mogu reći, kaj ne mogu, kaj znam…?”

Predsjednik republike Hrvatske, Zoran Milanović, u medijima sve više istupa govoreći zdravim razumom jer i sam vidi kako se cijela situacija otela kontroli, jer očito HDZ preko svojeg alata zvanog “stožer” sve više oduzima prava sloboda jer im tako nalažu EU direktive, a EU im daje enormne novce i buduće političke pozicije za provođenje COVID propagande, a što bi za posljedicu moglo imati to da cijepljenje postane obvezno kao recimo u Austriji.

Bernard Kaić je nedavno izjavio da država i proizvođač cjepiva ne može odgovarati za nečiju smrt uzrokovanu cijepljenjem jer je cijepljenje dobrovoljno. Zašto onda uvjetuju prava sloboda nekim COVID potvrdama ako je cijepljenje dobrovoljno? A što ako cijepljenje postane obvezno? Tko će onda odgovarati za smrtne posljedice?

To je jedna velika laž jer njihov mentor dr. Fauci je rekao da će natjerati ljude da se cijepe dobrovoljno.

Alemka Markotić, ravnateljica bolnice za infektivne bolesti Fran Mihaljević u Zagrebu, u jednoj TV emisiji je javno priznala da se vrši eksperimentalno cijepljenje na siromašnoj djeci kako bi njezina djeca bila zdrava.

Članak 23. Ustava RH – “Nitko ne smije biti podvrgnut bilo kakvu obliku zlostavljanja ili, bez svoje privole, liječničkim ili znanstvenim pokusima.

https://youtu.be/iWBUVojpeyg

Prof. dr. Tomislav Domazet-Lošo s Instituta Ruđer Bošković: “Cijeli život se bavim mRNA molekulama. Ja dobro znam da se ona ugrađuju u genom i da su cjepiva na bazi mRNA potencijalno vrlo opasna genska terapija koja mogu izazivati tumorske bolesti s jedne strane, a s druge strane mijenjati genom naše djece. To što se događa je molekularno tetoviranje i uništavanje budućih generacija. Svi koji vam govore drugačije nemaju pojma i nisu to studirali”.

U plaćenim mainstream medijima izvještavaju o “problemu preopterećenosti zdravstvenog sustava” jer “puno pacijenata završava na respiratorima i bolnice su prepune”, ali prava istina je da se zdravstveni sustav ne raspada zbog necijepljenih koji završavaju na respiratorima, nego zbog manjka medicinskog osoblja koji su se odbili cijepiti pa im se zabranjuje rad u bolnicama i čak štoviše dobijaju otkaze zbog toga, unatoč ustavnom pravu na rad!

Isto tako su i prije korone izvještavali o prepunim bolnicama pacijenata zbog gripe, koju su kasnije tek nazvali “korona virus”, a priča je ostala ista – prepune bolnice pacijenata na respiratorima.

Prema riječima Tomislava Štokingera, u tijeku je najveći specijalni rat u povijesti čovječanstva koji se vodi protiv čovječanstva.

Tomislav je diplomirani pravnik i svjesno je dao otkaz u ministarstvu zdravstva jer jednostavno nije više mogao trpjeti fašističku segregaciju društva ove države, znajući da je tako izgubio prihode te govori kako zna puno informacija koje obični ljudi ne znaju.

Priznati znanstvenik Goran Lauc, koji je bio član znanstvenog savjeta Vlade RH, izbačen je iz istog samo zato što je javno rekao da je pandemija završila i da mjere više nemaju smisla, treba ih sve ukinuti na što je premijer Andrej Plenković rekao kako se Lauc bavi politikanstvom. A do tada su govorili “slušaj struku”.

Građani su ostali zbunjeni jer više ne znaju da li trebaju slušati struku ili političare koji misle da su oni ta struka.

Znanstvenik Lauc upozorava na manipulaciju strahom jer će narod uvijek sve učiniti ako žive u strahu te nastavlja govoriti o pandemijskom marketingu kojeg kako i sam kaže jako dobro poznaje i zna kako se radi.

Također govori o tome kako PCR testovi znaju detektirati virus u nosu, ali da to ne znači da je osoba nužno zaražena tim virusom i da će uopće imati bilo kakve simptome.

Gordan Lauc: “Ne postoje teorije zavjere, postoje interesi”

Možete primjetiti da Lauc neke stvari priča jasno i direktno, a neke diskretno jer i sam kaže da mora paziti što će reći u javnosti pošto je on dežurni krivac za sve što se događa u državi. Recimo kada kaže “za državu bi najbolje bilo da se svi cijepe”, to ne znači da on poručuje građanima da se cijepe, nego želi reći da je to interes države.

Zato čitajte između redova i pogledajte sljedećih 5 videa koji će vam dati jako puno informacija iz prve ruke:

Za kraj vas želim još jednom podsjetiti na mjere stožera. I oni sami znaju da te njihove mjere nemaju nikakvog smisla, ali eto, ipak dobro kapa iz EU pa moraju propagirati strah, mjere, COVID potvrde i cijepljenje, a njihov šef i dalje samo želi svoju fotelju za cijenu provođenja EU direktiva (mjera).

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
ivijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button