Domovina

Suljagić predsjedniku Milanoviću opsovao majku

Suljagić je reagirao na neprovjereno pisanje srbijanskog dnevnika Danas. U njemu se tvrdi da je hrvatski predsjednik Zoran Milanović okupljenima na ručku tijekom susreta Brdo-Brijuni rekao kako ”ima raznih vrsta genocida, ali u Srebrenici nije bio genocid”.

”Zoran Milanović bi bio obična ljudska slina kad ne bi bio fašističko smeće. I evo zašto vam Izborni zakon nikad neće proći. Jer ovaj put znamo da je to uvod u novu i masovniju Srebrenicu. I da, @Ured_PRH, jebem vam mater”, napisao je radikalni bošnjački nacionalist Emir Suljagić na Twitteru.

Naime, Suljagić je reagirao na neprovjereno pisanje srbijanskog dnevnika Danas. Ovaj list tvrdi da je hrvatski predsjednik Zoran Milanović okupljenima na ručku tijekom susreta Brdo-Brijuni rekao kako ”ima raznih vrsta genocida, ali u Srebrenici nije bio genocid”.

Zanimljivo je da članovi Predsjedništva BiH, Željko Komšić i Šefik Džaferović, koji su bili na ovom summitu nisu u svojim reagiranjima nakon sastanka spomenuli bilo kakvu izjavu Milanovića o Srebrenici. Sporno im je bilo samo to što je Milanović tražio da se u deklaraciju sa summita uvrsti i poštivanje konstitutivnosti. To je odbijeno uz poruku da je to unutarnja stvar koju moraju riješiti politički akteri u BiH.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
Bljesak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button