Domovina

Digli su se na noge jer štite sustav! Zar se u njih ne smije dirati?

Digli su se na noge jer štite sustav! Napad na mene i dalje traje. Pazite, napadaju me jer sam jasno rekao da treba otvoriti sve Udbine arhive i očistiti korupciju i nepotizam vladajućih.

Vade mi iz konteksta riječi, nadodaju, editiraju, izmišljaju, muljaju. Mi želimo maknuti s vlasti Plenkovićevu korumpiranu strukturu, a među njima je dosta onih koji su i u prošlom režimu imali važnu ulogu. Zar mediji i novinari koji me napadaju ne žele maknuti Grlića Radmana kojem je stari bio komunistički direktor ili Plenkovića koji je pisao eseje o Kardelju i kojem je savjetnik operativna veza UDBE pod kodnim imenom Kolega?!

Te mi želimo maknuti i maknut ćemo ih s pozicija moći. Mnogi od današnjih moćnika su postali moćnici baš radi komunističke strukture po kojoj su se penjali ne radi svoje sposobnosti, nego radi svoje podobnosti. Zar se u njih ne smije dirati?! Ali to ne znači da u našoj viziji Hrvatske nema mjesta i za one koji ne misle kao mi.

Pa nisu se naši branitelji borili za totalitarizam nego za slobodu i demokraciju! U našoj Hrvatskoj bit će mjesta za svakog njenog građanina neovisno o uvjerenjima i pogledima. To je demokratska Hrvatska kakvu ćemo izgrađivati, ali isto tako sve ćemo rasvijetliti. Neka se zna tko je što radio pa neka ljudi biraju žele li takve na pozicijama moći ili žele nove i čiste ljude bez ikakvih repova!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button