Domovina

Pandemijski ideolozi i profiteri ne samo da su od pandemije profitirali već su si i neki od njih međusobno podijelili nagrade za svoje djelovanje

Pandemijski ideolozi i profiteri ne samo da su od pandemije profitirali financijski, poslovno ili politički već su si i neki od njih međusobno podijelili nagrade za svoje monstruozno djelovanje.

Politička sablazan koja trenutno obnaša funkciju gradonačelnika našeg glavnog grada, a koja je pretprošle godine ogradama segregirala građane, iako je svoju karijeru izgradila na sisanju novaca preko poziva na inkluzivnost, dala je nagradu notornom pseudoznanstveniku Ceciju, o čijim lažima, manipulacijama i antihumanom djelovanju u kontekstu covida smo naširoko pisali.

Marija Bubaš, koja je u javnom prostoru lagala i nikad se za to nije ispričala da cjepiva “100% štite od covid smrti”, promovirana je na mjesto državne tajnice Ministarstva zdravstva.

Branko Kolarić, koji je zazivao onemogućavanje školovanja djece i višestruko širio histerične covid dezinformacije, zasjeo je na čelo zavoda Andrije Štampara. I tako dalje.

Pritom, ljudi koji su se javno suprotstavljali tom antiznanstvenom jednoumlju i fašistoidnom djelovanju progonjeni su na najprljavije načine, kao što je to, između ostalih, opisao američki doktor Scott Jensen, koga su, nakon što je odbio pripisivati covid kao uzrok smrti tamo gdje on nije uzrok, progonili zbog neurednog rukopisa na nalazima jer mu ništa drugo u njegovoj čistoj karijeri nisu uspjeli naći:

Jednostavno je morao pasti, kao što su pali i mnogi drugi hrabri doktori i javni akteri pod tom podlom aždajom, dok si je ona mastila brk.

Izvor: Sapere Aude

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button