Crna kronika

Možemo dao godišnju nagradu i 6600 euro-a čovjeku koji je širio laži oko plandemije

Saborski zastupnik Mosta Marin Miletić komentirao je skandaloznu odluku zagrebačke skupštine koja je nagradu Grada Zagreba dodijelila između ostalog i najvećem depopularizatoru znanosti i pripadniku zastrašitelja pandemijske interesne skupine Saši Ceciju.

Miletićevu objavu donosimo u nastavku:

Saša Ceci je poznati pripadnik zastrašitelja pandemijske interesne skupine kojega je danas Možemo grada Zagreba službeno nagradilo radi notornih gluposti koje je ovaj fizičar željan slave ispaljivao u medijima tijekom plandemije.

U zagrebačkoj skupštini vijećnici Mosta su bili oštro protiv predvođeni našim Marko Sladoljev

Možemo je stranka umjetno stvorena iz globalističkih centara moći koja u Hrvatskoj provodi WOKE agendu, smeta im tradicionalna obitelj majke, oca i djece, to je ekipa koja misli da muškarac može menstruirati, nekima od njih su dragi klinci koje mogu kupiti preko zoom-a iz dalekih zemalja. Ta ekipa misli da je veliki porast smrti u Hrvatskoj valjda posljedica klimatskih promjena.

Izlazil su iz Sabornice kada smo se mi borili protiv ludila Stožerokracije, grubo vrijeđali nas zastupnike Kluba Mosta. Kada mi govorimo, oni ne mogu na svojim licima zadržati da pokažu razinu netrpeljivosti prema nama. Jedino to nikada osobno nisam doživio od zastupnice Raukar.

Danas su nagradili fizičara Sašu Cecija, ne radi doprinosa fizici. Ne, nego su baš naveli radi doprinosa oko razotkrivanja svih nas po njima teoretičarima zavjere oko plandemije. Pa hajmo vidjeti što je sve Saša Ceci rekao. Preporučam da detalje pogledate na Infodemija.org pa ćete vidjeti o kakvim ridikulima se radi.

Dio citata od Možemo nagrađenog Cecija:

22.06.2020. Ne razumije se u vakcine: „Ja razumijem određene probleme vezano za vakcine, al’ zapravo ne toliko da bi’ ja sad tu mogao nešto prosuđivat’“

29.8.2020. Ceci govori: “Davor Pavuna je podijelio izvanredno otkriće – virus može proći kroz pore na maskama. Dobro jutro, Kolumbo. Pa zato na maskama i piše da ne štite od virusa.” Pa nastavlja pljuvati po onima koji ne nose maske.

11.9.2020. Ceci: “Nisam dugo pisao ništa o tome. Fakat nemam pojma o virusima i epidemiologiji. Evo, skužio sam da je u mnogim zemljama broj preminulih jako blizu deset posto od onih na respiratorima.”

22.3.2021. Ceci: “Cjepiva su toliko sigurna koliko i pijenje vode, jer oni koji se cijepe i piju vodu imaju jednaku šansu za nuspojave”. Kazao je i kako je kažnjavanje nepoštivanja mjera nužno.

17.7.2021. Ceci tvrdi da treba uvesti obvezno cijepljenje: “Malo me plaši u cijeloj toj stvari to da svi političari, ali i previše pravnih stručnjaka, umjesto da nas informiraju, pa i educiraju o pravnim aspektima obveznog cijepljenja, oni populistički ponavljaju da je u slobodnoj zemlji nemoguće uvesti obvezno cijepljenje. I da to mi nikako nećemo napraviti.”

Radi takvih gluposti je Možemo nagradio ovog klauna. Ljudi, nemojte više biti blesavi pa na izborima povjerenje dati koruptivnoj hobotnici ili ovakvim ljudima koji nas žele baš uništiti. Sve ono što je najvećem dijelu našeg naroda – sveto. Izađi na izbore, da poslije ne plačeš.

HDZ je duboko koruptivna hobotnica. Možemo je stranka interesne ostrašćene isključive WOKE agende potpuno zatvorene za zdravi razum i činjenje svega onoga što donosi dobro našoj državi, našim obiteljima.

Izvor:Marin Miletić

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button