Domovina

Pfizer kod cijepljenja preboljelih ima preko 50 milijuna eura interesa?

Pfizer podmazuje mnoge u Hrvatskoj da od cjepiva rade zlatno tele. Samo to nije zlatno tele nego Pfizerova zlatna koka.

Zašto stišću djecu i mlade na cijepljenje oni koji su primali novac na tajnim računima od farmaceutskih lobija. Prestrašno! Neka Država zaštiti našu djecu i mlade od ovih interesnih skupina!

Igor Francetić je liječnik. Mediji i interesne skupine ga guraju jako u udarne emisije i na naslovnice novina. Igor Francetić teško agitira za cijepljenje djece i mladih iako ne postoje objektivni razlozi da se protiv covida cijepe te skupine društva.

Igor Francetić tvrdi da je cjepivo protiv covida sigurnije od onog kojeg smo primili kao djeca

Igor Francetić je svojevremeno bio član Povjerenstva za lijekove Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje. To je čovjek koji je, prema pisanju “Slobodne Dalmacije” primao novac, veliki novac pd Pfizera na TAJNI inozemni račun u Luksemburgu od ove farmaceutske kompanije o čemu više OVDJE.

Pfizer ide dalje u zarađivanju na naivnim građanima Hrvatske. Čini se da podmazuju mnoge javne osobe, medijske djelatnike da ih zagovaraju. Neki su toliko provizorni da su smiješni u svom agitatorstvu. Jadnici jadni. Prodali se za šaku eura.

SAZNAT ĆE SE ISTINA!

Nećete ju sakriti.Iako je objavljeno veliko istraživanje u Lancetu da je imunitet kod preboljelih dugotrajan i da JAKO DOBRO štiti od covida, a u Hrvatskoj je (od početka covida) 0,5% onih koji su preboljeli pa se ponovno zarazili – agenda mašinerije cijepljenja gura cijepljenje – svih.

Preboljeli se NE trebaju cijepiti niti se preporuča cijepljenje preboljelih. Čak im u određenoj mjeri može i štetiti. Pfizer i ovdje ima interesa – preko 50 milijuna eura interesa – jer ćemo toliko platiti potpuno NEPOTREBNO cijepljenje preboljelih. Ove gramzljivce pohlepne za bogatstvom ne zanima niti istina da i cijepljeni gotovo jednako šire virus COVID-a kao i necijepljeni. Evo i ove velike studije koju donosimo OVDJE.

Ja neću šutjeti. Neću se prestati boriti za slobodu svakog građanina Republike Hrvatske. Bojim se jedino dragog Boga, a i njega se ne bojim jer ga ljubim, nego se bojim da ne izdam svoga Stvoritelja. Bit će naša Hrvatska, uskoro, ponosna i lijepa ko’u snovima. I slobodna od ovih zločestih interesnih skupina.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button