Nogomet

Sudački masakr u režiji “gospodina” Orsata.

Nismo mi odigrali ni blizu koliko možemo, ali i takvima nam Argentina do penala nije prišla centar. Sve dok dotični gospodin prvo ne svira korner za Hrvatsku, a neposredno nakon toga dosuđuje penal koji na prvu možda i izgleda čisto, ali na drugu, a kamoli na treću ne izgleda niti blizu čisto.

Čemu VAR sustav ako ga se ne koristi? Je li problem pogledat u najmanju ruku diskutabilnu situaciju od koje je u trenutku ”gospodin” bio udaljen barem 40 metara? Kovačić na prvi prigovor dobiva žuti karton, nisu mu prethodno vraćena dva očigledna prekršaja u polukontrama na sredini terena, a Argentinci unatoč unošenjima u lice na svaku odluku suca prolaze bez kartona.

U stanju goleme psihološke potencije, gdje momci koji su uložili strahovite napore u svoje snove, potpuno je prirodna dekoncentracija koja je dvije, tri minute nakon toga dovela do drugog gola. U takvom psihološkom ratu na najvišoj razini takvi detalji itekako usmjeravaju utakmicu, a ovog suca svrstavaju u kategoriju onog japanskog gmaza Nishimure i argentinskog gada Pitane koji su nas već na sličan način uništavali.

Nismo bili dovoljno dobri sinoć, možda na kraju svakako i ne bismo zaslužili više, ali ovo večeras je svakome tko je igrao nogomet ništa drugo nego obični sudački masakr u režiji “gospodina” Orsata iza kojeg ostaje gorak okus.

Dečki, glavu gore, razbistriti um, napraviti dobru analitiku, ne čitati portale i “stručne” komentare, dobro se regenerirati i “poginuti” u subotu. Na ponos svih!

Izvor:Nogometne ikone

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button