Domovina

STRAŽNJICA umjesto LICA!

Jučer su u Gradskoj skupštini tobožnji zaštitnici žena i svih ostalih ranjivih skupina pokazali svoje pravo lice – stražnjice.

Ostrašćeni radikalni ljevičari koji svojataju pravo na zelene politike, zaštitu ženskih prava, ljubav i dobro, skloni su otimanju privatne imovine i potiču sumanutu doktrinu odrasta i nerada ustali su, okrenuli leđa i pokazali stražnjice kako bi izrazili bunt, nezadovoljstvo i nepoštovanje jer se s govornice čulo nešto što se ne uklapa u njihov nakaradni koncept.

Osporeno im je pravo na monopoliziranje zaštite žena od nasilja i ukazano na njihovo licemjerje.

Dehumaniziranje i etiketiranje političkih neistomišljenika s moralno superiorne pozicije obrazac je njihova političkog rada.

“Zaštitnici žena” koji javno vulgarno vrijeđaju žene, svode ih isključivo na samo jedan privremeni fiziološki proces i nazivaju osobama koje menstruiraju, bez imalo srama uzimaju ulogu neprikosnovenih arbitara u prosuđivanju društvenog dobra i zla.

Jučerašnje skrivanje lica i pokazivanje stražnjica uvaženih gradskih zastupnica i zastupnika Možemo samo je još jedan izraz krajnje nemoći ljudi koji već gotovo pune tri godine svakodnevno pokazuju svoju nemoć u vođenju Grada Zagreba.

Bilo je to okretanje leđa dijalogu, kritici i drugačijem mišljenju…

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button