Ljepota i zdravlje

STOŽERAŠI PONOVO NASRĆU NA DJECU I MLADE

Strategija je ovakva: putem ”mainstream” medija a posebno režimskog HRT-a pojačati propagandu da je virus poprimio opasne razmjere. Dovoditi u središnji dnevnik vodeće ljude iz Stožera i savjeta Vlade za koronu. Oni će svojim izjavama s jedne strane poticati ljude na treću dozu, a s druge optuživati necijepljene za nastavak “epidemije”.

Večeras smo na HRT-u vidjeli Alemku Markotić koja priprema teren za cijepljenje djece izjavom da se to u SAD već radi.

Podsjećamo postoji od 7,5 do 25 puta veća šansa da djeca razviju teški oblik komplikacija od cijepljenja u odnosu na virus Covid 19. naveli su u istraživanju koje je provedeno u Ujedinjenom Kraljevstvu.Rizik teškog oblika COVID-19 kod zdrave djece je oko 2 na milijun, što znači da će cijepljenje čitave dječje populacije imati vrlo mali učinak na zdravlje djece i opterećenje bolnica.

Detaljne podatke možete pronaći ovdje: https://www.gov.uk/…/jcvi-statement-on-covid-19…

Čitava ta propagandna kampanja ima za cilj da se početkom Adventa uvedu stroga ograničenja kretanja kako bi se što više ljudi, a posebno mladih cijepilo iako to ima vrlo mali utjecaj na smanjenje hospitalizacija i smrtnosti od Covida . Cijepljenje samo 1% starijih od 80 godina spriječit će više smrti od cijepljenja apsolutno svih zdravih i mlađih od 50 godina.

Naravno, žele nam uništiti i Božić raznim ograničenjima i umjesto radosti proslave najvećeg katoličkog blagdana pretvoriti ga u dan straha i tjeskobe. Nevjerojatno je da o svemu tome vrh Crkve šuti, odnosno preciznije rečeno podržava politiku stožera, unatoč godinu i pol iskustva s koronom i toliko empirijskih istraživanja koje dokazuju da mjere nemaju gotovo nikakav utjecaj na širenje epidemije.

Izabrani likovi iz pojedinih bolnica izjavljuju da su necijepljeni najveći problem, a pri tome ne govore da svi oni koji rade u bolnicama, a cijepljeni su, također prenose virus na pacijente i to slobodno. Nažalost, ne može se sakriti jedna istina a ta je da nažalost sve više dvostruko cijepljenih osoba se hospitalizira i umire. Iako su ti podaci očito umanjeni oni se po prvi put iznose, sve su češći i biti će ih sve više sudeći prema analizama iz Britanije, Izraela i drugih država.

Prava istina o koroni i cjepivima sve brže izlazi na vidjelo a oni koji su sudjelovali u tome imaju samo jedno rješenje, a to je pojačati propagandu i sijati novi strah. Hoće li uspjeti?

Pogledajmo primjere Australije, N. Zelanda, Kanade i drugih zemalja u kojima je bilo najviše zatvaranja i brutalnih obračuna s vlastitim narodom. Tako su npr. u pokrajini Viktorija nakon nekoliko mjeseci ukinuli lockdown, ali je broj novozaraženih isti kao u najgorem razdoblju ranije. Postavlja se pitanje kada će ovo prestati, jer očto je da sve ovo odavno više nema nikakve veze sa virusom. Sada otvoreno govore da žele cijepiti i djecu koja su najimunija na ovaj virus i za koje je ovaj virus bezazleniji od obične prehlade.

Nastupilo je drugo poluvrijeme u korona krizi. U njemu sve više na vidjelo izlaze laži i obmane te žalosne istine o sve većem broju žrtava među cijepljenima. Oni se počinju gubiti i gušiti u vlastitim lažima, intrigama i kombinacijama. Hoće li građani sve ovo čekati prekriženih ruku ili će se okupiti jer tek tada će vlastodršci ih početi respektirati i osjetiti pravi strah od istine. Ne živi u svom strahu, ne budi sam i ne očekuj od drugih da te zaštite. Postani slobodan!

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button