DomovinaZanimljivosti

Što Franjo Gregorić radi na skupštini Dinama?

Franjo Gregorić na skupštinu Dinama dolazi u pratnji Mladena Vedriša

Franjo Gregorić na Dinamovoj skupštini?!?? A niti jedan srednjostrujaški jedini medij o tome ne piše.

Što taj starac traži na Skupštini? Što je htio poručiti svojim dolaskom na Skupštinu, kome dati potporu. Što ga je natjeralo da prekine bonacu mirnih umirovljeničkih dana. I to on, baš on, koji se odavno nikada nigdje pojavio nije. I to baš na Dinamovu skupštinu. Zbog čega baš on?

Možda bi neki vrli autori trebali uključiti mozak.

U Hajduku imamo udrugu ‘Naš Hajduk’, koju tajno kontroliraju razni Perasovići, Pavasovići, Lalići itd, to su dobrim dijelom oni ‘dabogda sve izgubili’. A znamo na koga se to odnosilo.

Mislite li da preživjela kripto Orjuna obitava samo u Dalmaciji?

Očigledno se Dinamu sprema slična sudbina kao i Hajduku. Uništiti, rasprodati, izbrisati… sve što je iti malo hrvatsko, mora nestati.

I opet je narod, baš kao i u politici, a današnji nogomet je i te kako politika, opet je narod stjeran u kut, u koji je doveden zbog neimanja izbora, to jest zbog problema alternative. Jer, kad s jedne strane imate komplot kriptokomunista, rashodovanih KGB-ovaca, Udbaša i sl., a s druge primitivne ‘desničare’, neobrazovane bukače i lopove raznih boja i dezena, kako u športu tako i u politici, a ovi drugi su po nacionalne interese opasniji od prvih, onda je jasno zbog čega imamo to što imamo, i zbog čega smo, nakon 30. godina, tu gdje jesmo. Kažem, kako u športu tako i u politici.

Žali Bože ljudi koji su poginuli za Domovinu.

Izvor:Ivica Granić

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button