Domovina

Stipo Mlinarić Ćipe: Nas više nitko ne može zaustaviti

Saborski zastupnik iz redova Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe se osvrnuo na najnovija događađanja u Domovinskom pokretu te na neopozivu ostavku Miroslava Škore.

Objavu prenosimo u cijelosti:

MIROSLAV ŠKORO

Priključio sam mu se kada mnogi nisu bili uz njega, na samom početku predsjedničke kampanje. Miro i ja smo proveli toliko neprospavanih noći u predsjedničkoj kampanji i tu smo se jako dobro upoznali, toliko dobro da ga i danas zovem svojim bratom. Toliko mi Miro znači. Kroz predsjedničku kampanju primio je puno niskih udaraca, toliko laži u javnom prostoru nikada nisam vidio o nekom političaru.

A sve zbog toga što se usprotivio duopolu HDZ-a i SDP-a koji guši Hrvatsku zadnjih 20 godina. Ostvario je odličan rezultat na predsjedničkim izborima i to je bio zalog da krenemo dalje. Tu je Miro Škoro izrekao jednu rečenicu koja će mi zauvijek ostati urezana u pamćenje : “Nas nitko više ne može zaustaviti!”. I to je ključ.

Mlinarić Ćipe: Nitko više ne može zaustaviti Domovinski pokret

Mlinarić Ćipe: Nitko više ne može zaustaviti Domovinski pokret

Nitko više ne može zaustaviti Domovinski pokret. Dragi Miro, stvorio si jednu jaku stranku i zauvijek ćeš biti zapisan zlatnim slovima u Domovinskom pokretu. I dalje ostaješ tu, časno i pošteno kao i sve što si do sada radio u životu. Mnogi bi se mogli ugledati na tebe.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button